Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan 2019 yılının son günü amacına ulaşarak günübirlik tesisleri tekrar Serik’e kazandırdı.

Belek ve Kadriye Mahallelerinde bulunan günübirlik tesisler Serik Belediyesi’ne tahsis edildi. Kadriye ve Belek Beach Parklarının Serik Belediyesine tahsisi konusunda göreve geldiği günden bu güne mücadele eden Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan 2019 yılının son günü amacına ulaşarak günübirlik tesisleri tekrar Serik’e kazandırdı. Atlarımız ‘Yiğidi öldür hakkını yeme’ demişler bizde Serik kamuoyu adına Belediye Başkanı Enver Aputkan’a günübirlik tesisleri tekrar Serik’e kazandırdığı için teşekkür ediyoruz.

Bununla birlikte bu süreçte katkısı olan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na, Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na, Serik Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu’na, AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’a, AK Parti Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Kemal Çelik’e, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldırım’a, MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun’a, diğer siyasi parti temsilcilerine, STK temsilcilerine ve emeği geçen herkese ve teşekkür ediyoruz.

Serik adına mutlu olduk gurur duyduk

28 Kasım günü haber-yorum köşemizde Kadriye ve Belek Beach Parkları ile ilgili olarak ‘Enver Aputkan’a destek olmalıyız başlıklı bir yazı kaleme almıştık. Sayın Aputkan’ın bizi bu konuda yanıltmadığını gördüğümüz için de ayrıca mutlu olduk kendi adımıza gurur duyduk. Yine bizi mutlu eden bir durum da günübirlik tesisleri ile ilgili bütün siyasi partilerin, STK’ların ve Serik kamuoyunun birlik ve beraberlik içiresinde hareket ederek sürece olumlu katkı vermeleri ve netice alınmasını sağlamları oldu. Demek ki hangi konu olursa olsun samimi olarak birlik ve beraberlik içinde hareket etmek Serik’in menfaatine oluyor.

Suyu bulandıranlar…

Geçmişte olduğu gibi bugün de Serik’in geleceğe doğru güzel ve temiz akan suyunu gören bütün vatandaşlar Serik adına ve ülkemiz adına mutlu oluyorlar. Ama her zaman her yerde olduğu gibi bu güzel suyu bulandırmak isteyenler maalesef Serik’te de var. Geçmişte de vardı, bugün de var gelecekte de olacak. Önemli olan Serik’in menfaatlerine hep birlikte sahip çıkmak ‘Suyu bulandırmak isteyenlere’taviz ve fırsat vermemektir.

Serik’te yaşayanlar, haklarının, hukuklarının korunmasını, adaletle davranılmasını, güzel, huzurlu ve saygın bir kentte yaşamayı hak ediyorlar. Serik ise insana ait bütün bu güzellikleri kendi içinde barındırmayı hak ediyor. Değerini bilmek ve ona göre davranmak hepimizin üstüne bir görevdir.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi