Özel Serik Çözüm Akademi Anadolu Lisesi Kurucusu Nihat Güner 4 Ocak 2020 tarihinde akademiye giriş sınavı düzenlediklerini açıkladı.

Çözüm Akademi Anadolu Lisesi Kurucusu Nihat Güner, eğitim camiasında 20 yılı aşkın süredir hizmet verdiklerini bu sene de Anadolu Lisesi olarak Belek yolu üzerinde yeni binalarında hizmet vermeye devam ettiklerini belirtti. Güner; “Okul olarak eğitim ve öğretim sürecinde öğrencilerimize bilişsel, sosyal ve akademik düzeylerinin gelişimine önem veriyoruz. Öğrencilerimizin sporla, sosyal aktivitelerle, kültürel etkinliklerle ve akademik çalışmalarla gelecek yaşamlarına hazır olarak başlamaları için dolu dolu bir okul hayatı sunuyoruz. İdari kadromuzla ve öğretmen arkadaşlarımızla birlikte ekip olarak canla başla bu uğurda çalışıyoruz” dedi.

Nihat Güner 4 Ocak 2020 tarihinde akademiye giriş sınavı düzenlediklerini açıkladı. Akademiye Giriş Sınavı sonuçlarına göre ilk üçe giren öğrencilere burs vereceklerini açıklayan Güner ayrıca Anadolu Lisesi olarak ilk yılları olması sebebiyle sınava giren tüm öğrencilere sürpriz hediyeleri olduğunu belirterek; “Özel okula gelmek isteyen tüm öğrencilerimizi sınavımıza bekliyoruz. Sınavımız ücretsizdir. Öğrenciler sınava başvurmak için okula gelerek ya da telefon ederek bilgi alıp sınav kaydı yaptırabilirler.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi