Yusuf Etli; “Kalpleri yormadan, yüzleri soldurmadan, sevgiyle, hoşgörüyle yürüyeceğimiz bu yolda benimle bu yolda yürümeye var mısınız?

Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı Yusuf Etli, CHP’nin Serik’te tarihler yazması için ilçe başkanlığına aday olduğunu söyledi. CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Etli, Cumhuriyet Halk Partisi’nin 12 Ocak Pazar günü yapılacak olan kongresinde ilçe başkanlığına aday olduğunu belirterek; “Şimdi hepinize içtenlikle soruyorum: Kalpleri yormadan, yüzleri soldurmadan, sevgiyle, hoşgörüyle yürüyeceğimiz bu yolda benimle bu yolda yürümeye var mısınız?” dedi.

Yazılı bir basın açıklaması yapan Etli şunları söyledi; “ Partimizin zenginleşmesini sağlayarak, siyasi üretimini çok daha genişleterek, parti içi işleyiş ve demokrasi taleplerini büyüterek hizmet etmek, genel prensibimiz olacaktır. Ayrımsız, yabancısız, biri ve diğeri diye bahsedilmeyen, birbirini değerli ve önemli kılan bir yaklaşımı hayati sayacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’ni evi bilen, ocağı sayan herkesi sevgiyle kucaklayacağız. Bütün üyelerimizin eşit görev alma, sorumluluk üstlenme konusundaki hassasiyetimizi ortaya koymak adına, önseçim ve seçimli demokrasiyi, eğer bizlere görev verirseniz, hizmet süremiz boyunca cesaretle savunacağız. Gençlerin performansı, kadınların zarafeti, üretimi, yoldaşlarımızın gayreti eksilmeyen umudumuz olacaktır. Severek, överek, yücelterek; herkesin birbirini taşıyacağı, yorulmadan hedefe ulaşacağımız, özenli, kıymetli yol arkadaşlığı güvencemizdir.”

“Önerileriniz her zaman pusulamız olacaktır”

“Kıymetli arkadaşlarım, kökleri derinde olmayan, asla göklere ulaşamaz. Serik İlçe Örgütü’nün geçmişi gururumuz, partimize önemli hizmetler yapmış büyüklerimiz övüncümüz, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk değişmez rehberimiz ve liderimiz olmaya devam edecektir. Sizlerin öneri, eleştiri, fikri katkıları bize her zaman doğru yolu gösteren pusulamız olacaktır. Ülkemizde özlenen ve beklenen aydınlık geleceğin inşası adına durmadan, yorulmadan çalışıp bu konuda irademizi ortaya koyacağız. Güzel ilçemin, partimizin birliğini, beraberliğini, kardeşliğini sağlamaya, birbirimize sımsıkı tutunarak, gönülden sarılarak, aynı yolda yürümesini bilebildiğimizi, bunu başarabileceğimizi, bu fotoğrafı partimizden verebileceğimizi göstermenin kıymetli olduğunu düşünüyoruz.

Gençlerimiz; çok kıymetli genç arkadaşlarım: Sizlerin görev alma, ilçemin ve ülkemin geleceğine katkı sunma talepleriniz, bizim yönetimimizde emin olun hiçbir zaman karşılıksız kalmayacaktır. Yapacak işi, söyleyecek sözü, yürüyecek yolu olan gençler, hadi, durmayın, yola çıkıyoruz. Gelin yoldaşımız olun, gelin birlikte engelleri aşalım, kalbimiz ve partimiz siz değerli gençlerimize ardına kadar açık. Gelin özlediğiniz geleceği, hedeflediğiniz ülküleri, istediğiniz kardeşliği ve beraberliği el birliği ile gerçekleştirelim. Gözlerinizden öpüyor, sizleri birlikte siyaset yapmaya davet ediyoruz. Bilmelisiniz ki; tüm bunları siyaset yapar. Siyasetinde en güzelini Cumhuriyet Halk Partisi yapar.

Kıymetli arkadaşlarım, değerli yoldaşlarım. Pamuktan iplik, iplikten kumaş, kumaştan da bilirsiniz ki elbise meydana gelir. Biz bu tarlanın pamuğundan yapılan elbiseyi sırtımıza giydik ve Büyük Atatürk’ün bizlere hedef gösterdiği altı oklu rozeti yakamıza taktık, heyecanla yürümeye başladık.

Şimdi hepinize içtenlikle soruyorum: Kalpleri yormadan, yüzleri soldurmadan, sevgiyle, hoşgörüyle yürüyeceğimiz bu yolda benimle bu yolda yürümeye var mısınız? Bende şahsıma gösterdiğiniz ilgi, verdiğiniz destek ile Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı Adayıyım. Diyoruz ki; her şey birlikte, her şey sizlerle güzel.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi