Özel Akdeniz Yükseliş Fen Lisesi öğrencisi Ahmet Melih Tıraş’ın Türkiye geneli yapılan sınavda il ve ilçe 1.’si ve Türkiye genelinde de 12 bin kişi içinde 4. olduğu bildirildi.

Özdebir Yayınları tarafından 27 Aralık 2019 tarihinde 9,10,11.sınıflar düzeyinde uygulanan Türkiye geneli deneme sınavı sonuçları açıklandı. Sınavda Özel Akdeniz Yükseliş Fen Lisesi öğrencisi olan Ahmet Melih Tıraş’ın il ve ilçe 1.’si ve Türkiye genelinde de 12 bin kişi içinde 4. olduğu bildirildi.

Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu ve Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Bekir Kumbul şunları söyledi; “Özel Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları olarak yıllardır sınavlara öğrenci hazırlıyoruz. Planlı ve disiplinli çalışmalarımız sonucunda bu başarıları elde ediyoruz.Bu konuda öğretmen kadromuzun özverili çalışmaları ve öğrencilerle birebir diyalog kurmaları da çok önemli bir etkendir.Yine sevgilerini ve desteklerini çocuklarından hiç esirgemeyen gece gündüz onların yanında olan ailelerinin de emeklerini görmezden gelemeyiz.Öğrenci , aile ve öğretmen üçgeninde ortaya çıkan başarının gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bir araya gelmek başlangıçtır , bir arada durabilmek ilerlemedir , birlikte çalışmak da başarıdır. Biz Yükseliş Anadolu Lisesi ailesi olarak bu sözün doğruluğuna inandık ve başarıyı getirdik.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi