CHP Serik İlçe Başkan Adayı Akbaba; “İlk gün ki heyecan ile ilk gün ki azim ve kararlılık ile alnımız ak başımız dik bir şekilde abdestimizden şüphe etmeden CHP’yi nasıl iktidar yaparım düşüncesiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

CHP Serik İlçe Başkanı Abdullah Akbaba, hafta sonu yapılacak olan Serik CHP İlçe Başkanlığı Seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Nerede kalmıştık? Diyerek bir basın açıklaması yapan Akbaba hakkında karalama kampanyaları yürütüldüğünü iddia ederek; ‘Hakkımda yürütülen karalama kampanyaları benim ne kadar güçlü ve iddialı olduğumun kanıtıdır.’ dedi. Daha önceki ilçe başkanlıkları döneminde Serik’te CHP’nin oy oranlarının sürekli arttığını dile getiren Akbaba, o dönemde alınan CHP’nin rekor oylarına yenilerinin kendi ilçe başkanlığında tekrar ekleneceğini ifade etti.

“Her Babayiğidin Harcı Değildir”

CHP Serik İlçe Başkan Adayı Akbaba açıklamalarında şunları söyledi; “Kıymetli CHP seçmeni üyesi ve delegesi arkadaşlarım;12 Ocak 2020 tarihinde yapılacak ilçe başkanlığı seçimlerinde yine aday olduğumu sizlerle paylaşmıştım. Hakkımda yürütülen karalama kampanyaları benim ne kadar güçlü ve iddialı olduğumun kanıtıdır. Girdiği her ilçe başkanlığı seçimini kazanmak her babayiğidin harcı değildir. Girdiği her yerel ve genel seçimde CHP oylarını arttırmak her ilçe başkanına nasip olmaz.”

“O Rekor Oylara O Güzel Günlere Yenileri Eklenecektir”

Bu başarıyı partilime emekçime sahip çıkarak onların dertlerine derman olarak başardım. İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta partilimin yanında oldum. Bu süreçte birkaç gün öce kaybettiğimiz çok kıymetli emekçi kardeşim CHP’nin Serik’teki duayeni olan rahmetli Mustafa Taş gibi insanlarla da tanışma şansına eriştim. Sevgili Mustafa Taş kardeşim mekanın cennet olsun. İlk gün ki heyecan ile ilk gün ki azim ve kararlılık ile alnımız ak başımız dik bir şekilde abdestimizden şüphe etmeden CHP’yi nasıl iktidar yaparım düşüncesiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Söz uçar yazı kalır, Akbaba döneminde Serik CHP’nin artan oy oranı ve başarısı seçim sandıklarında ilçe seçim tutanaklarında yazılıdır. O rekor oylara o güzel günlere yenileri eklenecektir. Akbaba ve ekibi bunu sağlayacak likayata, dürüstlüğe ve tertemiz geçmişe sahiptir.”

“Serik’e Umut Olacak Olan Abdullah Akbaba’dır”

“Partimizin çalışkan gençlerine, partimizin emektar kadınlarına partilimizin geleceğine sahip çıkacak olan, partimize ve Serik’e umut olacak olan Abdullah Akbaba’dır. Dün partilimizin hakkı için emeğinin karşılığı için kişisel bir beklenti için de olmadan mücadele ettim. Partililerimin huzuru ve mutluluğu için kendimden gecemden gündüzümden ödün verdim. Bunların daha fazlasını yapmak için kaldığım yerden devam etmek için yeniden adayım. Seçmenimin üyelerimin delegemin desteğiyle, ilçe gençlik, ilçe kadın kollarımla beraber bu onurlu görevi sizlere layık bir şekilde yürütüp CHP iktidarına doğru emin adımlarla yürüyeceğiz. En büyük referansımız yaptıklarımızdır.Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.”

“Alnım Ak, Başım Dik”

CHP Serik İlçe Başkanı Abdullah Akbaba kendi dilinden CHP’deki siyasi geçmişini şöyle özetledi; “Cumhuriyet Hak Partili bir ilenin evladı olarak 2005 yılında başlayan CHP için hizmet mücadelem 2006 yılında İlçe Başkanlığım ile taçlanmıştır.2014 yılına kadar CHP seçmeninin ve delegelerinin uygun görmesi üzerine İlçe Başkanlığı görevimi dönem dönem sürdürdüm. CHP içerisinde aktif olarak görev almasam bile seçim dönemlerinde seçim komite başkanlığı yaptım.

2014 yerel seçimlerinde aday olduğum belediye meclis üyeliğini kazandım. Belediye meclis üyeliği yaparken CHP adına aday olduğum tüm komisyonlara en yüksek oyu alarak seçildim. 2014 yılında 5 kişi olarak CHP’yi belediye meclisinde temsil ettik. Fakat belediye meclis üyesi bir arkadaşımızın AKP’ye katılması sebebiyle bu kutsal görevi onur ve gurur ile 4 kişi sürdürdük. Belediye meclisinde yer alan 32 üye içerisinde komisyon üyeliklerine ve encümen üyeliğine en yüksek oylarla seçildim.

15 yılık siyasi hayatımda ne Cumhuriyet Hak Parti’sini ne de Cumhuriyet Hak Partilileri rencide edecek herhangi bir tutum davranışta bulunmadım, alnım ak, başım dik.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi