Beşiktaş Teknik direktörü Abdullah Avcı, Serik’te Gedik İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Gedik İlkokulu ve Gedik Muhtarı Halil Koca’nın daveti üzerine Serik ilçesinde bulunan Gedik İlkokulunu ziyaret eden Beşiktaş Teknik direktörü Abdullah Avcı okulda öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında okulda çiçeklerle karşılanan Avcı, öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi ve öğrencilerin yanında getirdikleri formaları imzaladı. Kendisinin Beşiktaşlı olduğunu söyleyen minik öğrencilerden Merve Bildir, Avcı’ya üzerinde bulunan eşofmanını imzalatınca sevinç gözyaşlarına hakim olamadı. Bildir, “Benim kardeşimde çok güzel futbol oynuyor. Onu Beşiktaş’ta oynatabilir misiniz” diyerek istekte bulundu. Avcı da “Serik’te Halil Koca beyle irtibat halindeyiz, ilerleyen zamanlarda inşallah” cevabını verdi.

Ceylin’den Avcı’ya Hediye

Gedik Mahallesi Muhtarı Halil Koca’nın kızı Ceylin Fatma Koca da üzerinde Abdullah Avcı ile daha önce çektirdiği fotoğrafı bulunan saat hediye etti. Avcı daha sonra okul tarafından hazırlanan pastayı kesti.

Okuldaki sınıflardan 1B sınıfını gezen Avcı, “Eğitim hayatınıza yeni başlamışsınız, öncelikle tüm yaşamınız boyunca başarılar diliyorum. Tüm arzum ve isteğim kendinizi geliştirerek devam etmeniz. Bu ülkeye, bu vatana yararlı birer insan olabilmeniz. Bütün yaşamınız boyunca sizlere başarılar diliyorum. Bizi desteklemeye devam edin.” dedi.

Bir öğrencinin ben Fenerbahçelim ama demesi üzerine Avcı, “Olsun ama futbolu destekle” cevabını verdi. Avcı, ziyaret sonrasında okul önünde tüm öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi