2019’un Kasım ayından bu yana son 3 aydır Serik’te çok kuvvetli esen CHP rüzgarlarının neticesi 12 Ocak Pazar günü belli olacak.

Pazar günü Karalar Düğün Salonu’nda yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Kongresinde 247 delege oy kullanacak. Delegeler kullanacaklar ı oyun rengi ile Serik CHP’nin yeni başkanını, yönetimini ve il delegelerini seçecekler.

10 Ocak 2020 Cuma günü itibariyle 4 isim CHP Serik İlçe Başkanlığına aday olarak çalışmalarını sürdürüyorlar. Mevcut ilçe başkanlığı görevini yürüten Yusuf Etli, yerel seçimlerde Antalya İl Başkanlığı tarafından Serik koordinatörü olarak görevlendirilen CHP Antalya eski il yöneticilerinden Yusuf Dinç, CHP Serik eski ilçe başkanlarından İbrahim Demir ve CHP Serik eski ilçe başkanlarından Abdullah Akbaba Pazar günü CHP’nin Serik bayrağını devralmak için yarışacaklar.

Tabanda Beklenti büyük

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde ülke genelinde esen ancak Serik’e pek uğramayan CHP rüzgârının bunda sonraki dönemde hangi yönden eseceğine karar verecek olan CHP Serik delegelerini zor bir seçim bekliyor. Kasım ayından buyana esen CHP Serik İlçe Kongresi rüzgarları hem Serik kamuoyunda hem de Serik CHP tabanında beklentiyi çok yükseltmiş durumda. Seçimi kim kazanacak? Sorusu Serik siyasi kulislerinde ve partililerde büyük bir merak konusu haline gelmekle birlikte; CHP parti tabanı seçimi kazanan başkan ve kadrosunun seçimden sonra ne yapacaklarını ve nasıl yapacaklarını da merak ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Kongresinde seçilebilmek için haftalardır aralıksız çalışan adaylar ve ekiplerini bekleyen zor bir süreçte kongreden hemen sonra kendilerini bekliyor.

Biz tüm adaylara başarılar diliyor ve Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Kongresinin, Serik, CHP, partililer ve tüm ülke için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi