Serik Belediyespor ikinci yarının ilk maçında Erzincan deplasmanından galibiyetle dönerek liderliği geri aldı.

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Serik Belediyespor ligin ikinci yarısının ilk maçında lider Anagold 24 Erzincanspor deplasmanına çıktı. Cumartesi günü saat 13.00’da Erzincan Mustakil Atletizm Pisti Sahası’nda oynan müsabakayı Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Sabit Selvi yönetti. Selvi’nin yardımcılıklarını ise Burak Celep ve Onur Gülter yaparken dördüncü hakemlik görevini Göksu Furkan Güngör yaptı.

3. Lig 1. Grubun lideri ve ikincisini karşı karşıya getiren müsabaka ligin zirvesi için çok önemli bir maçtı. Her iki takımda maçtan kayıpsız ayrılmak amacı ile müsabakaya çıktılar. Maçın heniz ilk dakikalarında ataklarını geliştiren Serik Belediyespor 6. Dakikada Sinan Kalaycı’nın golü ile 1-0 öne geçerek avantajı yakaladı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda başka gol olmayınca ilk 45 dakika Serik Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında 57. Dakikada gelişen Anagold 24 Erzincanspor atağında Kerem Aktürkoğlu takımının beraberlik golünü attı ve skor 1-1 oldu. Serik bu gole hemen 3 dakika sonra Güven Güneri’ni ayağından kazandığı golle cevap vererek 2-1 öne geçti. 90+4. Dakikada Ahmet’in ayağından 1 gol daha bulan Serik durumu 3-1’e getirdi.

Maçın uzatma dakikalarında başka gol olmayınca Serik Belediyespor ligin 2. Devresinin ilk maçından 3 puanla dönerek liderlik koltuğuna oturdu.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi