CHP Serik İlçe Başkanı Adayı Yusuf Dinç; “Partimiz adına, bize hiç yakışmayan tespit edilmiş eksik ve yanlışların takipçisi olacağız. CHP’yi Serik’te layık olduğu yere taşınmasında her zaman ilçe yönetimine destek olacağız.”

Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Kongresi’nde ilçe başkanlığına aday olan ve 70 oy alarak ikinci sırda yer alan Yusuf Dinç bir basın açıklaması yaptı. Dinç açıklamasında şunları söyledi; “Bugün itibariyle çocukluğumuzu, gençliğimizi hiç çekinmeden verdiğimiz, sevdasını yüreğimiz ve ruhumuzun derinliklerinde hissettiğimiz, son nefesimize dek ilk ve tek sevdamız Cumhuriyet Halk Partisinin 2020-2022 yılları arası Serik ilçe başkanlığı seçiminde bayrak yarışını tamamlamış bulunmaktayız. Bu yarışta bulunmamızın yegane sebebi; bilgi birikim ve tecrübelerine güvendiğimiz, partimiz ve ilçemizde sevilen ve sayılan kardeşlerimiz, abilerimiz ve parti ileri gelenlerimizin, ‘Yusuf bey, içinde bulunduğumuz konjonktürde, CHP’yi Serik’te layık olduğu yere, mevcut adaylar içinde taşıyabilecek tek aday sensin.’ istek ve temennisiyle kendimizde bir sorumluluk hissetmemizdir.”

“Hiçbir zaman zikzağımız olmadı”

“Mevcut adaylar arasında ise en takdir edilen yönümüzün, partimizin verdiği her karar arkasında yılmaz bir nefer olarak duruşumuz ve verilen her görevi tüm gücümüzle yerine getirmek için tüm gücümüzle çalışmamızdır. Geçmiş siyasi hayatımızda hiçbir zaman zikzağımızın olmayışı ise CHP ilkelerine bağlılığımızın derecesinin ispatıdır. Bu güne kadar adımızın Cumhuriyet Halk Partisi dışında hiçbir partiyle anılmamıştır ve anılmayacaktır da. CHP’li olmak ve CHP’ye hizmet etmek bizim için en büyük gurur ve onurdur.”

“Takipçisi olacağız; Destek olacağız”

“Bu duygu ve düşüncelerle bu bayrak yarışını kazanan İbrahim Demir kardeşimize ve ekibine başarılar dilerim. Partimizin başarısı hepimizin başarısı olacaktır. Partimiz adına, ekibim olarak hedef belirlediğimiz, geçmişten bugüne kadar yapılan ve bundan sonra acilen düzeltilmesi gereken, bize hiç yakışmayan tespit edilmiş eksik ve yanlışların ekibimizle birlikte takipçisi olacağız. Mevcut yönetimin ekibimize müracaat ettiği her konuda dün olduğu gibi yarınlarda da CHP’yi Serik’te layık olduğu yere taşınmasında her zaman ilçe yönetimine destek olacağız. Bize inanarak gönülden oy veren vermeyen delegemizin, delege olmayıp ta mevcut iktidardan bıkan ve ümidini kesen vatandaşlarımızın tek umudu CHP’de gören ve bizleri gönülden destekleyen hiçbir Seriklinin şüphesi olmasın ki kaybedilmiş her demokratik yarış, zaferler için edinilen bir tecrübedir. Herkesi Allah’a emanet eder, saygılarımı arz ederim.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi