Serik Çandır Ş.Ö.M.S.K. Ortaokulu Antalya 3.’sü olarak bölge elemlerine gitmeye hak kazandı.

Çandır Şehit Öğretmen Mustafa Saadettin Küçük Ortaokulu Küçük Erkekler Voleybol Takımı, Okul Sporları Voleybol İl Birinciliğinde Antalya 3.’sü oldu. Çandır Ş.Ö.M.S.K. Ortaokulu aldığı bu sonuçla Antalya'yı bölge finallerinde temsil etmeye hak kazandı.

2019-2020 Okul Sporları Küçük Erkekler Voleybol İl Birinciliği turnuvasına C Grubunda başlayan Çandır Ş.Ö.M.S.K. Takımı grubunda karşılaştığı Serik H.M Bankoğlu Ortaokulu ve 100. Yıl Ortaokulu takımlarını set vermeden 2-0’lık skorlarla yenerek grup lideri oldu ve bir üst tura yükseldi. Çeyrek finalde karşılaştığı rakibi Vali Hüsnü Tuğlu Ortaokulu’nu da set vermeden 2-0 ile geçen Çandır 4’lü Final Grubuna kalmayı başardı.

Serik Çandır Ş.Ö.M.S.K. Ortaokulu Final Grubunda, Aksu Topallı Ortaokulu, Alanya CEV Özel Hamdullah Eminpaşa Ortaokulu ve Hüseyin Ak Ortaokulu ile karşılaştı. İlk maçında Hüseyin Ak’ı 2-0 yenen Serik temsilcisi, ikinci maçında da Alanya temsilcisini 2-0 ile geçti. Nerdeyse şampiyonluk geldi denirken Çandır Şehit Öğretmen Mustafa Saadettin Küçük Ortaokulu Küçük Erkekler Voleybol Takımı son maçında Aksu Topallı Ortaokulu’na 2-0 yenilerek averajla Antalya 3.’sü oldu.

Çandır Ş.Ö.M.S.K. Ortaokulu elde ettiği bu dereceyle okul sporları küçük erkekler bölge elemlerinde Antalya’yı temsil etme hakkı kazanarak bir başarıya daha imza attı.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi