Ak Parti Serik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Ak Parti Serik Gençlik Kolları eski Başkanı Ümit Ünal bir açıklama yaparak gençlik kolları başkanlığı yaptığı süreçte kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Ak Parti Serik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Ünal yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları söyledi; “2001 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu milletin partisi Ak Parti teşkilatlarında görev almaktan her daim onur ve gurur duydum. Genel Başkanımızın biz gençlere ‘Durmak yok koşacaksınız, koşacaksınız risk alarak koşacaksınız’ sözünü kendime düstur edinerek 2011 yılında Ak Parti Serik Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı ile aktif siyasi hayatıma başladım, 2013 yılında genel merkezimiz tarafından Gençlik Kolları Başkanlığı görevine atandım.

Ocak 2015 ve Eylül 2017 kongrelerinde tekrar başkan seçilerek Gençlik Kolları Başkanlığını yürütmekteyim. Görev yaptığım süreçte ülkemizde 7 tane seçim yaşanmış ve her seçim de partimizin başarısı için gençlik kolları teşkilatım ile üzerimize düşen bütün vazifeleri yerine getirmenin onur ve gururunu yaşamaktayım. Görev yaptığım süreçte 3 il başkanı, 3 gençlik kolları il başkanı, 3 ilçe başkanı ve 2 belediye başkanı ile çalışma fırsatım oldu bu süreçte desteklerini bizlerden esirgemeyen tüm başkanlarıma teşekkür ederim.

Yeni oluşan Ak Parti Serik ilçe yönetim kurulunda verilen görevden dolayı Ak Parti Serik İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını tamamlamış bulunmaktayım 2013 yılında devraldığım davamızın kutlu bayrağını bizlerden sonra daha da yükseklere taşıyacak genç kardeşlerime devretmenin mutluluğunu yaşıyorum. Yeni kurulacak olan gençlik kolları teşkilatımızın her daim yanında yer alarak desteklerimi esirgemeyeceğim ilçemize ve milletimize Ak Parti Serik ilçe teşkilatında hizmet etmeye devam etmemi sağlayan; İlçe Başkanım Hasan Yıldırım, İl Gençlik Kolları Başkanımız Ali Bayram Doğan, İl Başkanım İbrahim Ethem Taş, Gençlik Kolları Genel Başkanımız Ahmet Büyükgümüş ve Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunarım. Allah yar ve yardımcımız olsun. Durmak yok yola devam.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi