2019-2020 Okul Sporları Antalya Genç Kızlar İl Birinciliği Turnuvası’na katılan Serik Atatürk Anadolu Lisesi Genç Kız Basketbol takımı Antalya 4.’sü olarak Serik’e kupa ile döndü.

Antalya’da yapılan Okul Sporları Antalya Genç Kızlar İl Birinciliği müsabakaları 23 Aralık 2019 tarihinde başladı. Bir grupta tek devreli lig usulüne göre yapılan müsabakalara 5 takım katıldı. Grupta Atatürk Anadolu Lisesi’nin rakipleri, Alanya Lisesi, Alanya M. Çavuşoğlu Spor Lisesi, Özel Antalya Sınav Anadolu Lisesi ve Ö. Akdeniz Hedef Lisesi oldular.

Serik Atatürk Anadolu Lisesi ilk maçını 25 Aralık Çarşamba günü Alanya Lisesi ile oynadı ve müsabakayı 53-17 kaybetti. 10 Ocak 2020 Çarşamba günü oynadığı ikinci maçında Alanya M. Çavuşoğlu Spor Lisesi’ne 52-25 mağlup olan Atatürk Anadolu üçüncü maçında ise Ö. Akdeniz Hedef Lisesi’ni 51-41 mağlup ederek galibiyetle tanıştı ve ilk 4 için avantaj sağladı. Atatürk Anadolu son maçında karşılaştığı Özel Antalya Sınav Anadolu Lisesi’ne 56-30’lık skorla yenilmesine rağmen turnuva sonucunda 4.’lüğü elde ederek Serik’e kupa ile döndü ve Serik adına bir ilki başardı.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi