Yükseliş Eğitim Kurumları Başkanı Necmettin Çalık; “15 yıldır liderlik etmeye çalıştığım bu büyük aile için her zaman gösterdiği hedef eğitimde, bilimde, sanatta, sporda ve sosyal alanda Türkiye çapında bir marka olmaktır.”

5 yıl üstü süte şampiyon olarak Serik ve Antalya spor tarihine geçen Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı hem Yükseliş Eğitim Kurumları’nda hem de Serik’te büyük bir gurur kaynağı oldu. Serik kaymakamı Mehmet Kurdoğlu tarafında da kabul edilerek tebrik edilen ‘Yükseliş’in Sultanları’nın elde ettiği başarılardan dolayı çok mutlu olan Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Başkanı Necmettin Çalık basın mensupları ile yaptığı geleneksel yeni yıl buluşmasında sevincini ve gurunu gazetecilerle paylaştı.

“Yeni Başarıları, Şampiyonlukları İlçemize Getirmeyi Amaç Ediniyoruz.”

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Başkanı Necmettin Çalık, 2019 yılını, 2019-2020 eğitim öğretim yılının ilk yarısını ve 5. Kez Antalya şampiyonu olan Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımının başarısını değerlendirdi. Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı’nın ulaşılması güç bir rekora imza atarak üst üste 5. Kez şampiyon olmasından dolayı büyük bir gurur ve mutluluk yaşadığını belirterek sözlerine başlayan Necmettin Çalık şunları söyledi; “Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımımız 2016 yılında başladığı başarı öyküsünü Serik adına altın harflerle yazmaya devam ediyor. 2016’da başlayan ve bu yıl 2020’de 5. Şampiyonluğuna ulaşan genç kızlarımızı ulaşılması güç bir rekora imza attıkları için bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Biliyorsunuz Yükseliş Eğitim Kurumları olarak daha önce Dünya Hentbol Şampiyonu olmuş bir kurumuz. Ancak biz hem kurumumuz hem de ilçemiz adına yakalamış olduğumuz başarılarla yetinmeyip yeni başarıları, şampiyonlukları ilçemize getirmeyi amaç ediniyoruz. Her zaman spora yatırım yapıyoruz. Hentboldan sonra Voleybolda da her yıl Antalya'yı Türkiye finallerinde temsil etme gururu yaşıyoruz.”

“Başarıya Ulaşmak İçin Planlama, Çalışma, Disiplin, Özveri ve Emek Gerekir”

“Takım sporlarında olduğu kadar bireysel sporlarda da başarılar yakaladık. Öğrencimiz Mehmet Kılınç Muay Thai’ de önce Türkiye şampiyonu olmuş, geçtiğimiz ay yapılan Avrupa şampiyonasında Avrupa üçüncüsü olarak milli sporcu olmaya hak kazanmıştır. Yine ata sporumuz güreşte de öğrencilerimizin yakalamış oldukları başarılar bizleri mutlu etti. Fahri İnce ve Ali Şamil Kaldıran kategorilerinde Antalya üçüncülüğü elde etmişlerdir. Başarıya ulaşmak için iyi bir planlama, çalışma, disiplin, özveri ve emek gerekir. İşte Yükseliş Eğitim Kurumları olarak büyük destek verdiğimiz Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı’mızın başarısının altıda da bu yatıyor. Ben kızlarımıza bunda sonraki etaplarda da başarılar diliyor, Türkiye Şampiyonluğu yollarının açık olmasını temenni ediyorum.

“15 Yıl Boyunca Serik Ve Ülke Adına Birçok Değer Ürettik”

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Başkanı Necmettin Çalık sadece sporda değil eğitim, bilim, kültür, akademi, sosyal sorumluluk gibi birçok alanda Yükseliş Eğitim Kurumları’nın önemli değerler ürettiğini ve kuruluşlarından bu yana geçen 15 yıl boyunca Serik ve ülke adına birçok değer ürettiklerini belirterek şunları ifade etti; Bu kaliteden ödün vermeyen çalışmalarla, verdiği mezunları ile verilen emek ve üretilen değerlerle Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Türkiye çapında tanınan bir marka olmuştur. Bizler 15 yıllık yolculuğumuz boyunca yaptığımız gibi 2019 yılı içerisinde de iz bırakan çalışmaları başarı çıtasını yükselterek yapmaya devam ettik. Öğrencilerimizin yurtdışı gezilerini Dünyayı öğrenmeleri ve bilmeleri için her yıl artırarak ve içeriklilerini farklılaştırarak geçtiğimiz yıl da devam ettirdik. Her öğrencimizin en az bir hatta iki yabancı dil öğrenmesi için geçen yıl daha da etkin programlar oluşturduk. Bizim kurumlarımızdan mezun olan bir çocuklarımızın bir Dünya vatandaşı gibi donanımlı, bilgili ve üst düzey bir birikme sahip olması hedefini 2019 yılında da sürdürdük.” dedi.

“Hedef, Türkiye Çapında Bir Marka Olmaktır”

2019-2020 Eğitim Öğretim yılının ilk yarısını değerlendirerek hedeflerini anlatan Yükseliş Eğitim Kurumları Başkanı Necmettin Çalık şunları söyledi; “Her eğitim öğretim yılında olduğu gibi 2019-2020 Eğitim Öğretim yılının ilk döneminde de dolu dolu bir programla çocuklarımızı geleceğe hazırlamaya devam ettik. Anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi’nden oluşan Yükseliş Eğitim Kurumlarının her bölümünde hedef en iyisi olmak ve önce ilçemizi sonra ilimizi en iyi şekilde temsil etmektir. Benim 15 yıldır liderlik etmeye çalıştığım bu büyük aile için her zaman gösterdiği hedef eğitimde, bilimde, sanatta, sporda ve sosyal alanda Türkiye çapında bir marka olmaktır. Serik’te yaşayan çocuklarımızın Yükseliş Eğitim Kurumları liderliğinde bu hedefi gerçekleştirecek güçlerine ve potansiyellerine hep inandım inanmaya da devam edeceğim. İnanmak başarı yolunda atılan ilk adımdır.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi