Tekerlekli Sandalye Basketbol Kadın Milli Takımı ve Tekerlekli Sandalye Tenis Milli Takımı Serik Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu’nu ziyaret ettiler.

Ziyarette Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Asbaşkanı Önder Yurdagül, Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, Gençlik Merkezi Müdürü İsa Seyyar ve milli sporcular ile antrenörler yer aldı. Nezaket ziyaretinde Federasyon Asbaşkanı Önder Yurdagül Federasyonun müsabakalara katıldığı branşlar ve alınan başarılar hakkında genel bilgiler verdi. Kaymakam Mehmet Kurdoğlu da ziyaret için memnuniyetlerini belirterek tüm branşlardaki milli sporculara başarılar diledi. Kaymakam Mehmet Kurdoğlu'na Asbaşkan tarafından günün anısına milli takım tişörtü takdim edildi.

15 Ocak Çarşamba günü ise ikinci ziyareti Bedensel Engelliler Tenis Milli takımı Serik Belediyesi'ne gerçekleştirdi. Ziyarette Milli sporculara Federasyon Asbaşkanı Önder Yurdagül, Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen ile Antrenörleri eşlik ettiler. Ziyaret esnasında Serik Belediye Başkanı adına ev sahipliğini Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Yıldırım yaptı. Serik’te kamp yapan milli takımlara Belediye imkanları dahilinde gerekli desteği vereceklerini belirten Başkan Yardımcısı Ziya Yıldırım Milli takıma ziyaret için teşekkür etti. Tüm sporculara katılacakları müsabakalarda başarılar diledi. Asbaşkan tarafından ziyaret anısına Ziya Yıldırım'a Milli takım tişörtü takdim edildi.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Kadın Milli Takımı 9-14 Ocak 2020 tarihlerinde çalışmalarını Serik Gençlik Merkezi Salonunda, Tekerlekli Sandalye Tenis Milli Takımı ise 11-16 Ocak 2020 tarihlerinde ilçemizde kamplarını Belek Megasaray Tenis Akademi de gerçekleştirdiler.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi