Taş; “Serik Teşkilatımızın Hasan Yıldırım Başkanlığında güzel işler yapacağına inanıyorum. Milletin faydasına olacak her işe imzamızı atarız. Antalya’da Serik siyasetin merkezidir. Serik bizim için önemlidir.”

Serik Ak Parti İlçe Teşkilatı, Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ı ziyarete etti. Tanışma ve birliktelik amacıyla Ak Parti Antalya İl Binasında düzenlenen toplantıda konuşan ve Serik Teşkilatına hoş geldiniz diyen Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş sözlerini şöyle sürdürdü; “Teşkilatta görev almak sorumluluk ve fedakârlık işidir. Görev alanlar gündemi belirleyip, yeni politikalar üreterek bu politikaları kitle iletişim araçları ile halka ulaştırmalıdır. Teşkilatlarda başarılı olmak uyumlu çalışmayla mümkündür. Milletin faydasına olacak her işe imzamızı atarız. Bunun son örneği, inanmış bir ekiple Serik günübirlik alanları ile ilgili sorunu Turizm ve Dış İşler Bakanlarımızın iradesi ile çözüldü. Antalya’da Serik siyasetin merkezidir. Serik bizim için önemlidir. Serik Ak Parti Yönetim Kurulu, kabiliyeti olan, tecrübeli, heyecanlı, genç ve partiye güç verecek arkadaşlarımızdan oluşmaktadır. Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım’a böyle bir kadro oluşturduğu için teşekkür ederim. Bu kadro Antalya’yı 2023’e götürecek ekiptir. Bizim davamızda parti ne görev verirse o yapılır makam, mevkiinin önemi yoktur. Önemli olan partiye, halka hizmet etmektir. Serik Teşkilatımızın Hasan Yıldırım başkanlığında güzel işler yapacağına inanıyorum. Bu düşüncelerle İlçe Başkanımız ve ekibine başarılar diliyorum.”

Ak Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, ilçe kongrelerinin 22 Şubat 2020’de başlayıp Haziran 2020 de sona ereceğini belirtti.

Yıldırım; “Cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyeceğiz”

Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş’ın konuşmasından sonra söz alan Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım ise şunları söyledi; “Kurucu İl Başkanımız merhum Hamza Taş’ı vefatının yıl dönümü nedeniyle rahmetle anıyorum. Ak Partiyi büyük bir ailedir. İlçe yönetim kurulu oluşturulurken bu büyük aileye yaraşır bir ilçe teşkilatı ve 2023 hedeflerine ulaştıracak bir ekip kurma gayreti içinde olduk. Beceri ile enerjiyi, bilgi ile deneyimi, sevgi ile şefkati, mücadele ile mukavemeti bir araya getirmeye çalıştık. Yılmadan yorulmadan tevazu, samimiyet ve gayret ile yola devam edeceğiz. Bizler Cumhurbaşkanımızı, genel merkezimizi, il teşkilatımızı mahcup etmeyeceğiz. Partimizi Serik’te en iyi bir şekilde temsil edeceğiz.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi