Serik Belediye Başkanlığı güreşçi Mehmet Yeşil Yeşil'in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaya karşılık yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Serik Belediye Başkanlığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sayın Mehmet Yeşil Yeşil'in sosyal medya üzerinden Belediye Spor kulübümüz hakkında yapmış olduğu açıklamayı üzülerek okuduk. Değerli Öğretmenimiz Serik Belediye Sporun gayri resmi kimseye aylık maaş ödeme yetkisi ve görevi yoktur. Gayri resmi aylık ödemeyi kiminle, hangi tarihte, ne zaman konuşup anlaştığınızı açıklayın ki kamuoyu da doğru bilgilenmiş olsun. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.”

Mehmet Yeşil Yeşil ne demişti?

Daha önceki yıllarda Serik Belediyesi adına güreşen Mehmet Yeşil Yeşil ise sosyal medya hesabına yaptığı açıklamada şunları söylemişti; “2016 yılından itibaren Serik Belediyespor pehlivanı olarak ilçeyi tüm Türkiye’de en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. Bir süre önce ilişkisiz belgemi alarak Serik Belediyespor ile ilişkim kalmamıştır. Serik ilçesiyle gönül bağım ise her zaman devam edecektir.
Sezona kendi imkânlarımızla hazırlandık. Kulüpten ihtiyaçlarımız sorulmadığı gibi önemli organizasyonlar öncesinde başarı dahi dilenmedi.
Bu süreçte Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı güreşlerinde üçüncülük derecesi kazandım. Yine Ali Gürbüz kulüpte tutulmuş olsaydı Kırkpınar’da Altın Kemer Serik’e gelecekti. Bu derecelerle Serik’in altın bir yıl geçirmesi içten bile değildi.
Futbol Takımına verilen değerin onda biri Yağlı Güreşe verilmeyince Ali Gürbüz, Mehmet Yeşil Yeşil ve Osman Aynur gibi Başpehlivanlarla bağlar birer birer koptu.
Gelinen noktada Serik Belediyesinin Yağlı Güreşe bakış açısı da ortadadır.
Emeğimizin, alın terimizin karşılığı da yok sayıldı, verilmedi. Bunlar bizleri fazlasıyla üzmüştür. Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın süreç sonundaki sözleri olan “Güreşmeseydin” cümlesine diyecek söz bulamıyorum. Bu konularla ilgili toplantılarımızda Serik Belediyespor Kulübü Başkanı Ramazan Kaçar ve yönetici Halil Deligöz vardı ve şahitlerdir. Şahsıma desteğini hiçbir zaman esirgememiş Serik halkına ve dostlarıma hakkımı helal ediyorum. Serik Halkı ve dostlarım da bana haklarını helal etsinler.”

Editör: Haber Merkezi