ANTALYA sevdalılarını 12 yıldan beri sık sık bir araya getirip kaynaştıran 'Geçmişten Bugüne Antalya Dostları' ailesi yeni yılda hedef büyütecek.

Filiz Cesur'un başkanlığındaki 'Geçmişten Bugüne Antalya Dostları' adlı platformun yönetim kurulu, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Atatürk Parkı içindeki Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen sabah kahvaltısında bir araya geldi. Konuklar, 'Güzel Antalya'mız İçin El Ele Vererek Birlikte Neler Yapabiliriz?' konu başlığı altında sohbet etti, düşünceler, fikirler, öneriler paylaşıldı.

'Geçmişten Bugüne Antalya Dostları' platformu başkanı Filiz Cesur, katılımcılara son 12 yıl içinde gerçekleştirilen faaliyetler konusunda bilgi verdi. Cesur, "İleride gençlerimize emanet edeceğimiz platformumuzun Antalya'ya yakışır dernek ya da vakfa dönüşmesi için çaba göstereceğiz" dedi. Cesur, sözlerini şöyle sürdürdü;"Atalarımızdan yadigâr kalan dostluklarımızı, kardeşlik ilişkilerimizi pekiştirelim, büyüyen Antalya'da kaybolmayalım. Bizden sonra gelen nesil birbirini tanısın, onlara tertemiz dostluklarımızı emanet edelim düşüncesiyle yola çıktık, birlikte 'biz' olduk. Hiçbir siyasi ve ticari kaygısı olmayan etkinliklerimizin sadece Antalya için, birlik ve beraberliğin devamı için çok önemli olduğunun bilincindeyiz. Güzel dostluklara imza atan 'Geçmişten Bugüne Antalya Dostları', her türü övgüye layık olan bu gücünü Antalya dostlarından aldık. Çocuklarımıza kentimizin daha güzel bir yapıya sahip olarak bırakılması, kentin kültürel örtüsü ve tarihi yapısı fazla değişmeden en azından bu günkü haliyle korunması, Antalya'yı yönetenlerin Antalyalı olması ve Antalyalılık özgüveninin aşılması için, bıkmadan, usanmadan çalışacağımıza söz veriyoruz." DHA

Editör: Haber Merkezi