AKDENİZ Üniversitesi Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu'nda dış paydaşların katılımı ile genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Serik Gülsün Süleyman Süral Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Serik Yükseköğrenim ve Bilim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri de katıldı. Toplantıda Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Serdar Selim, 2018-2020 yılları arasında Yüksekokulda gerçekleştirilen faaliyetlerin değerlendirmesini yaparak katılımcılara bilgiler aktardı. Mevcut öğrenci ve derslik sayısı ile eğitim çalışmaları hakkında bilgi veren Doç. Dr. Serdar Selim, “2 yıllık süreçte okulumuzla ilgili pek çok sorunu sizlerin, Rektörümüzün ve Dışişleri Bakanımızın vermiş olduğu destekle çözdük. Amacımız eğitim kalitesinde en yüksek seviyeye ulaşmaktır. Hemen okulumuzun yan tarafına yapılan yurt sayesinde öğrencilerimizin barınma ihtiyacını da büyük oranda gidermiş olacağız" dedi.

Daha sonra söz alan Yükseköğrenim ve Bilim Vakfı Başkanı Fatih Tuncer, “Biz her zaman Yüksekokulumuzun ve Fakültemizin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Yüksekokulumuzun ihtiyaçlarını not aldık ve bunların çözümü için elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi. DHA

Editör: Haber Merkezi