AKUT Antalya Birim Sorumlusu aynı zamanda Akdeniz Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğretim görevlisi Yılmaz Sevgül'ün doğa yürüyüşü sırasında çektiği kış manzarası fotoğrafları, kentin bir başka güzelliğini ortaya serdi.

Turizmin başkentini çevreleyen Torosları ve Beydağlarının zirvelerinin yanı sıra rotası üzerindeki manzaraları ölümsüzleştiren Sevgül, fotoğraflarını sosyal medya hesaplarında paylaştı. Tıklanma ve beğeni rekoru kıran fotoğraflarda kış ve doğa manzarasının eşsiz görünümleri yer aldı. Kimi zaman Tahtalı Dağı'nın zirvesini, kimi zaman Akseki yaylalarını fotoğraflayan Sevgül, beyaz ile grinin büyüleyici güzelliğini gözler önüne serdi.

Doğa yürüyüşleri sırasında kendisine kimi zaman oğullarının kimi zaman da profesyonel dağcıların eşlik ettiğini anlatan Sevgül, "Antalya'nın dağlarında 4 mevsimin farklı güzelliklerini görmek mümkün. Kış aylarında beyaz ve grinin birlikteliği, baharda yeşil ile mavinin, yaz aylarında ise çeşit çeşit renkteki çiçekleri görmek mümkün. Benim birçok insana göre avantajım gidilemeyen yerlere gidebilmem, yürünemeyen yerlerde yürüyebilmem. Bu nedenle fotoğraflarım da farklı ve enteresan" diye konuştu. DHA

Editör: Haber Merkezi