Çandır Şehit Öğretmen Mustafa Saadettin Küçük Ortaokulu (Çandır ŞÖMSK) Küçükler Voleybol Takımı Türkiye yarı finali oynama şansını kıl payı kaçırdı.

2019-2020 Okul Sporları Antalya il 3.’sü olan Çandır Şehit Öğretmen Mustafa Saadettin Küçük Ortaokulu Bölge Grup Elemelerinde oynadığı 3 maçtan ikisini kazanmasına rağmen yarı finale çıkamadı. Grup elemelerinde Kütahya grubunda mücadele eden Çandır ŞÖMSK Küçükler Voleybol Takımı burada çektiği kura sonucunda; Sermaye Piyasası Kurulu Yatılı Bölge Ortaokulu, Sarnıç Şehit Uzman Çavuş Egemen Yıldız Ortaokulu ve 23 Nisan Ortaokulu ile aynı grupta yer aldı.

Grubun favori takımları olarak Bursa ve İzmir takımları görülüyordu. İlk maçını Afyon temsilcisi ile oynayan Çandır iyi mücadele ettiği karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı. İkinci maçında Bursa temsilcisini 2-0 yenen Serik’in küçükleri ertesi günü ise son maçlarında İzmir temsilcisini 2-0 yenmeyi başardılar. Ancak Afyon ekibi ilk 2 maçta olduğu gibi son maçını da kazanınca lider olarak gruptan çıktı. Çandır Şehit Öğretmen Mustafa Saadettin Küçük Ortaokulu Küçükler Voleybol Takımı ise Bölge 2.’si olarak turnuvayı tamamladı.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi