CHP Antalya İl Başkanlığına seçilen Nusret Bayar, İl Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Başkan Bayar, “Bundan sonra çok çalışıp partimizi Antalya'da ve Türkiye'de iktidar yapacağız" dedi.

9 Şubat'ta Nazım Hikmet Kongre ve Fuar Merkezi'nde yapılan CHP Antalya 37. Olağan Kongresinde başkanlığa seçilen Nusret Bayar, mazbatasını aldı. Muratpaşa İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Muhammet Sami Yalçın'dan mazbatasını alan Nusret Bayar, “Bundan sonraki süreçte partimizi önce Antalya'da, daha sonra Türkiye'de iktidara taşımak için mücadele edeceğiz. Başkanımıza da verdiği hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Her şey güzel olacak" dedi.

Mazbata töreninin ardından eski Antalya Adliyesi binası önünde kendisini bekleyen kalabalığın 'Nusret Başkan' sloganıyla karşılanan Nusret Bayar, basın mensuplarının da sorularını yanıtladı. 9 Şubat'ta gerçekleştirilen seçimden 'demokrasi şöleni' diye bahseden Nusret Bayar, bu seçimin kazananı veya kaybedeni olmadığını, bundan sonraki süreçte hep birlikte kol kola çalışacaklarını ifade etti. Bayar, “Bundan sonra işimizin çok zor olduğunu biliyorum. Partililerimizle, bize gönül veren arkadaşlarımızla beraber, partimizi Antalya'da birinci parti, Türkiye'de iktidar yapmak için çok çalışacağız. Bu olmazsa olmazımız. İl binasında değil, sokakta çalışacağız. Sıkmadık el, dokunmadık insan bırakmayacağız" diye konuştu. DHA


Editör: Haber Merkezi