Okul Sporları bisiklet branşında başarılı olarak il derecesi yapan öğrenciler tebrik edildi.

2019-2020 sezonu okul sporları yıldız erkekler bisiklet branşında Antalya’da yapılan yarışmalarda il 2.’si olarak bölge finallerinde Antalya’yı temsil etme hakkı kazanan Serik Gazi Ortaokulu Yıldız Erkekler Bisiklet Takımı ve B genç erkekler bisiklet branşı yarışında Antalya birincisi olan Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencisi Efe Ramazan Yerlikaya protokol tarafında kabul edilerek tebrik edildiler.

Yunus Emre Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin ve Serik Gazi Ortaokulu Müdürü Hasan Ali Kahya, Serik Belediyesi bisiklet takımı antrenör Sayın Hasan Aslan, öğretmenler ve madalyalı Serikli bisikletçiler ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz’i ziyaret ettiler. Ekiz, öğrencileri tebrike ederek başarılarında dolayı gurur duyduklarını belirtikten sonra hep birlikte Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’ı ziyaret ettiler.

Öğrencilerle makamında görüşen Aputkan bütün öğrencileri, öğretmenleri ve okul idarecilerini kutlayarak her zaman kendilerine destek olacaklarının bildirdi ve Türkiye şampiyonasında başarılar diledi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi