Bodur; “Serik'in iktidar partisinden hiç mi milletvekili yok acaba? Serik halkının aklıyla dalga geçilmiştir. Günübirlikler, sadece Seriklinin değil, Türkiye'nin de meselesidir. Sayın Enver Aputkan! Bu tahsisi bu şekilde imzalarsanız, Huzur-u Mahşerde tüm Seriklilerin eli yakanızda olacaktır bunu böyle bilin.”

İyi Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur, Serik’in sahillerinde buluna Kadriye ve Belek günübirlik alanları ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İyi Parti Serik İlçe Binası’nda düzenlenen basın toplantısına, İYİ Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur’un yanı sıra Belek Belediyesi eski Başkanı ve 31 Mart 2019 seçimlerinde Millet İttifakı İyi Parti Serik Belediye Başkan Adayı olan Yusuf Mecek, Belediye Meclis Üyeleri, İyi Parti İlçe yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

İyi Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur toplantıda yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Serik Belediye Başkanı Sayın Enver Aputkan, Belediye Başkanı seçildikten aylar sonra, Antalya il Başkanı İbrahim Etem Taş, AK Parti Antalya Milletvekili Kemal Çelik ve Mustafa Köse, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Yıldırım ve MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun'u da yanına alarak Serik basınına poz vermiş ve şunları söylemişti; “Ben burada özellikle Turizm Bakanımıza, Dışişleri Bakanımıza, il başkanımıza, milletvekillerimize, ilçe başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Turizm Bakanımızın bu alanları tekrar Serik halkına kazandıracağım diye sözü vardı. Bakanımız son noktayı koydu. Önümüzdeki günlerde de Ankara'da sözleşmeyi imzalayacağız. Buralar tamamen halkımızın faydalanacağı alanlar olacak.”

Bu ifadelere rağmen kısa süre önce anlaşıldı ki gerçekler çok farklı. Seriklinin Belek ve Kadriye sahilinde yıllardır kullandığı günü birlik alanların sahil uzunlukları neredeyse yarısının gasp edildiğini anlıyoruz. Başkan Aputkan'a tek sorumuz var? Günü birliklerin bu hale gelmesine gönlünüz razı mı, gerçekten vicdanınız rahat mı? Basın kanalıyla Turizm Bakanına ve Dışişleri Bakanına teşekkür ediyorsunuz. Teşekkürü sahilleri Serik halkının elinden aldıkları için mi yapıyorsunuz yoksa?

Sayın Enver Aputkan! Bu tahsisi bu şekilde imzalarsanız, Huzur-u Mahşerde tüm Seriklilerin eli yakanızda olacaktır bunu böyle bilin. Bakanınızın, istediği zaman Serik'te metazori şekillerle birilerini bir yerlere getirerek kendi adaletini (!) yerine getirmek gibi marifetler sergileyebildiğini iyi biliyoruz.

Serik'in iktidar partisinden hiç mi milletvekili yok acaba? Serik halkının aklıyla dalga geçilmiştir. Günübirlikler, sadece Seriklinin değil, Türkiye'nin de meselesidir. Buralar, sadece Serik halkının değil, yaz döneminde bölgemize tatil için gelen binlerce insanında deniz, kum, güneş, orman nimetinden faydalandığı bir yerdir.

Değerli Serik halkı gelin, hep birlikte bu duruma karşı çıkalım. Serik halkının geleceğini ranta bulaşmış kirli eller belirleyemez. Bu, Ak Partinin Serik halkını yok saymasıdır. Bu işin vebali AK Parti’nindir, bu duruma sessiz kalmayalım, birlik olalım. İYİ Parti olarak Belediye Meclis üyelerimiz ve tüm teşkilatımızla birlikte bu mücadelenin tam destekçisi olacağız.

Serik halkına sözümüz. Bu iş AK Partili Belediye Başkanına, AK Partili Vekillere ve Ak Partinin bakanlarına bırakılırsa sonuç böyle olur. Serik’te yaşayanlar olarak, denize, sahile ve mavi Serik’e sahip çıkma ve birlik olma zamanıdır.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi