Bölge finallerine elenmesine rağmen Serik’i başarı ile temsil eden Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu grup ikincisi oldu.

2019-2020 okul sporları yıldız erkekler voleybol branşında Antalya 3.’sü olarak bölge elemelerinde Antalya’yı temsil etme hakkı kazanan Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı, bölge elemeleri Yozgat grubunda mücadele etti.

20-23 Şubat tarihleri arasında Yozgat’ta yapılan Okul Sporları Yıldız Erkekler Voleybol Bölge Elemelerinde, Bankoğlu ile birlikte, Aksaray, Ankara, Çorum, Kayseri, Kırşehir, Konya, Mersin, Nevşehir, Sivas ve Yozgat temsilcileri katıldılar. Çekilen kurada üçlü grubu düşen Bankoğlu’nun rakipleri, Aksaray Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu ve Ankara TED Koleji oldu.

Koçları Özgür Demir yönetiminde ilk Hacı Mustafa Bankoğlu Ortaokulu Yıldız Erkekler Voleybol Takımı rakipleri Aksaray Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nu 3-0 gibi net bir skorla geçerek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

İkinci maçlarında Yozgat grubunun en güçlü takımı olarak gösterilen Ankara TED ile adeta bir final maçına çıkan Bankoğlu güçlü rakibi karşısında dirense de setleri kaybederek 3-0 mağlup oldu ve Türkiye Yar Finalleri şansını kaçırdı.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi