KEPEZ Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gezici sağlık tırı hizmeti götürdüğü Serik ilçesi Gebiz Mahallesi'nde, ev, esnaf, semt pazarı ve kahvehane ziyareti yaparak, vatandaşlarla kucaklaştı. Gebiz sakinleri de Tütüncü'yü ilgiyle karşıladı.

Kepez Belediyesinin, Antalya'nın 19 ilçesinde kanser taraması yapacak sağlık tırının durağı, Serik ilçesinin Gebiz Mahallesi oldu. Gezici sağlık merkezinde, kadınlara yönelik meme, rahim ağzı ve bağırsak kanseri taraması yapıldı. Başkan Hakan Tütüncü, geçen cuma günü yapılan kanser taramasından dolayı Gebiz Mahallesi'ni ziyaret etti. Gezici sağlık merkezinde kanser taraması için bekleyen kadınların hal ve hatrını soran Başkan Tütüncü, daha sonra yağmurun altında bir süre yürüyerek, mahalle sakinlerini selamladı. Tütüncü, gittiği mahallenin kahvehanesinde Gebiz sakinleriyle sohbet etti ve taleplerini dinledi.

Talepleri ilgili makamlara ileteceğini ve çözüm süreçlerini yakından takip edeceğini belirten Tütüncü, daha sonra Gebiz İlkokulu'nu ziyaret etti. Başkan Tütüncü, burada bir süre sohbet ettiği çocuklara ve öğretmenlere başarılar diledi.

Mahalledeki dükkanları ve semt pazarını gezerek, esnafa bol kazançlar dileğinde bulunan Tütüncü, son olarak Gebiz Mahallesi'nin kanaat önderlerini evlerinde ziyaret etti. DHA

Editör: Haber Merkezi