“Bu başarıyı elde eden filenin sultanları kızlarımızı canı gönülden ayrı ayrı kutluyorum. Gelecek yıllarda da bu başarının süreceğine inanıyorum.”

Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı’nın 2019-2020 Okul Sporları Sezonunda büyük bir başarıya imza atarak Türkiye genelinde son 6 takım arasına girmesi yükseliş ailesinde büyük bir sevinçle karşılandı. Son 5 yılın okul sporları Antalya il şampiyonu olan Yükseliş Anadolu Lisesi Genç Kız Voleybol Takımı, bu sezon Isparta’da yapılan bölge elemelerinde bölge şampiyonu olduktan sonra Muğla’nın Menteşe ilçesinde yapılan Türkiye Yarı Finallerinde mücadele etme hakkı kazındı.

Muğla’da yapılan turnuvada büyük emek harcayan Yükselişin Sultanları, Bilecik Mustafa Şeker Anadolu Lisesi’ni 3-0, Konya Özel Profesyonel Eğitim Anadolu Lisesi’ni 3-1 yenerek gruptan 2. olarak çıkıp Türkiye’nin ilk 16 takımı arasına girdi.

Çalık’tan Kutlama

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık; “Bu başarıyı elde eden filenin sultanları kızlarımızı canı gönülden ayrı ayrı kutluyorum çünkü birçoğu bu yıl sakat sakat maçlara çıktılar buna rağmen büyük başarı elde ettiler inşallah gelecek yıllarda da bu başarının süreceğine inanıyorum. Ayrıca kızlarımızın yetişmesinde büyük katkı sağlayan, özveride bulunan antrenörümüz Özgür hocama çok teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Okul idarecilerimizi, Beden Eğitimi öğretmenlerimizi kutluyorum, öğrencilerimize, değerli velilerimize destek ve dualarından dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca her maç sonrası bizi arayan ilgi gösteren değerli İlçe Kaymakamımız Mehmet Kurdoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum. Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları’nın ve Serik’imizin adını her daim duyuracağımıza inanıyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi