Tekeli Ortaokulu öğrencileri Vergi Haftası Kutlaması kapsamında Serik Vergi Dairesi Müdürü Seyfullah Haktan Ersavaş’ı ziyaret ettiler.

Tekeli Ortaokulu 7/C ve 7/F sınıf öğrencileri, öğretmenleri Ümmühan Arısoy ve Zerrin Bişgin ile birlikte, Serik Vergi Dairesi Müdürü Seyfullah Haktan Ersavaş´ı makamında ziyaret edip çiçek takdim ettiler. Vergi Haftası Kutlaması kapsamında düzenlenen ziyaret ile ilgili olarak okul yetkilileri şu bilgileri verdiler, “Okulumuz 7/C sınıfı öğrencileri ile Serik Vergi Dairesi Müdürü Seyfullah Haktan Ersavaş, vergi haftası münasebetiyle makamında ziyaret edildi. Haktan Bey öğrencileri makamında kabul etti, öğrencilerle sohbet etti ve onları vergi konusunda bilgilendirdi. Vergi mükellefi olup olmadıklarını sordu. Öğrencilere dolaylı ve direkt vergiden bahsederek öğrencilerin dolaylı vergi mükellefi olduklarını açıkladı. Vergi dairesinin bölümlerini gezdirdi ve tanıttı. Vergi dairesi müdürü olmak için bitirilmesi gereken okulları bölümleri tanıttı.”

Ziyaret sonunda ise Serik Vergi Dairesi Müdürü Seyfullah Haktan Ersavaş, öğrencilerin ziyareti için öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi