Belediye Toplantı Salonunda yapılan seminer ile Serik Belediyesi çalışanlarına koronavirüs eğitimi verildi.

Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) uzmanı Dr. Tanzer Gül, enfeksiyon kontrol hemşiresi Fatma Kırbaş tarafından Serik Belediyesi'nde çalışan personellerin katıldığı eğitim verildi. Oturma düzeninin de 1,5 metre olduğu eğitime Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Yıldırım da katıldı.

Eğitim sırasında nasıl ilaçlama yapılacağı da tatbiki olarak gösterildi. Dr. Tanzer Gül ve hemşire Fatma Kırbaş tarafından koronavirüs ile ilgili bilgiler verildi ve önlemlerin nasıl alınacağı anlatıldı. EL hijyeni, genel temizlik, dezenfeksiyon konularında bilgiler verilerek; sosyal mesafe olan 1,5 metre mesafesinin korunması gerektiğine vurgu yapıldı. Serik Belediyesinin dezenfeksiyon çalışmalarında görev alanların eldiven ve maske kullanarak nasıl giyinmeleri gerektiği konusunda bilgi verildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Yıldırım;“Korona virüsüne karşı önlemlerimiz kapsamında İlçe genelinde yaptığımız dezenfekte çalışmalarında görev alan arkadaşlarımıza, uzmanlarımıztarafından bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdik.” Dedi

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi