Serik Belediyesi ilçenin çeşitli bölgelerinde yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda önemli bölgeler olan Serik Sanayi Sitesi ve Yeni Mahalle Hürriyet Caddesi’nde altyapılar bitti ve sıcak asfalt kaplaması yapıldı.

Serik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafında yol yapım ve asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda ekipler Akçaalan Mahallesinde bulunan Serik Sanayi Sitesi, Yeni Mahalle Hürriyet Caddesi ve Boğazkent Mahallesi ve Karadayı Mahallesi bağlantı yolunda çalışmalar yapıyorlar.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri daha önce başladıkları Serik Sanayi Sitesi içi yollarının alt yapısının tamamlanması sonrasında bütün sokaklarını sıcak asfaltla kapladılar. Yeni Mahalle Hürriyet Caddesi’nde ise eskimiş olan kaplama söküldükten sonra ASAT tarafından içme suyu şebekesi yenilendi. Serik Belediyesi ise caddenin yağmur suyu sistemini yenileyerek genel altyapı kapsamında diğer çalışmaları gerçekleştirdiler.

Yaklaşık bin 300 metre uzunluğundaki Hürriyet Caddesi’nde altyapı çalışmalarında sonrası ise üstyapıya geçilerek ilk kat sıcak asfalt dökümü yapıldı. Önümüzdeki günlerde ise ikinci kat sıcak asfalt dökülecek olan caddenin kaldırım çalışmalarına ve aydınlatma çalışmalarına geçileceği bildirildi.

Daha önce DSİ tarafından Serik Belediyesi’ne devredilen Boğazkent Mahallesi ve Karadayı Mahallesi bağlantı yolunda ise genişletme çalışmaları başladı. Sanayi Sitesi ve Hürriyet Caddesi’nde asfaltlama ve altyapı çalışmaları yaptıklarını belirten Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan; “Boğazkent Mahallesi ve Karadayı Mahallesi bağlantı yolunda yol genişletme çalışmalarına başladık.” dedi

Yaklaşık 2 bin metre uzunluğunda olan Boğazkent ve Karadayı bağlantı yolunun genişletilerek alt yapı dolgu çalışmalarının yapılacağı daha sonra ise asfaltlama ve diğer çalışmalara geçileceği belirtildi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi