Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları 8. Sınıflara yönelik olarak uzaktan eğitime başladı.

Yükseliş Eğitim Kurumları’nda Liselere Giriş Sınavına (LGS) hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerine yönelik internet üzerinde uzaktan eğitim Pazartesi günü itibariyle başladı. Öğrenciler hafta içi her gün 9.30-12.10 saatleri arasında Yükseliş Kolejinin sosyal medya hesapları üzerinden derslerini görebilecekler.

Konu ile ilgili olarak bilgi veren Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları yetkilileri şunları söylediler; “8. Sınıf öğrencilerimiz için canlı yayın yoluyla ders anlatmaya başladı. Koronovirüs tatilinden dolayı öğrencilerimizin derslerinden geri kalmaması için Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimize sosyal medya hesaplarımızdan (facebook: Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları ve AYK Halkla İlişkiler) ulaşıyoruz. Hafta içi saat: 9.30-12.10 saatleri arasında 8.sınıf öğrencilerimize Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerini vererek onların tatil sürecinde kondisyonlarını ve motivasyonlarını zinde tutarak eğitim-öğretimi aksatmıyoruz.”

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Ana Sınıfı öğrencileri için ise yabacı dil öğretmenleri öğrencilerin kelime bilgilerinin canlı tutmak ve konu tekrarı için yine internet zerinde sosyal medya hesaplarından eğitim vermeye başladılar.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi