Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık; “Bütün velilerimiz, müsterih olsun. Bizler bu durumdan dolayı üzerimize düşen görev neyse bu görevleri fazlasıyla yapmaya hazırız.”

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık eğitim gündemine dair açıklamalarda bulundu. Son alınan kararla okullara verile aranın 30 Nisan tarihine kadar uzatıldığını belirten Necmettin Çalık, Yükseliş Eğitim Kurumları olarak geçen hafta 8. Sınıflara yönelik başlattıkları uzaktan eğitimin ara sınıfları da kapsayacak şekilde Nisan sonunda kadar devam edeceğini ifade etti. Milli Eğitim Bakanlığı’nın uzaktan eğitim yayınlarına ilave olarak Yükseliş Eğitim Kurumları dijital platformlarından öğrencilerine canlı yayınlarla ders yapacaklarını belirtti Necmettin Çalık, kurum olarak son yıllarda internet ve sosyal medya üzerinde dijital tabanlı eğitimlere yönelik yatırımlar yaptıklarını ve bu yeni döneme en hazır kurumlardan birisi olduklarını vurguladı.

“8. sınıf öğrencilerimize canlı yayın derslerine başladık”

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık açıklamalarında şunları söyledi; “Değerli velilerim, kıymetli öğrencilerim, sizin de bildiğiniz gibi virüs nedeniyle okullara 15 günlük bir ara verilmişti. Milli Eğitim Bakanımızın açıklamasıyla bu ara mecburen Nisan ayının sonuna kadar uzatılmıştır. Öncelikle sağlığımız, sıhhatimiz, psikolojik durumumuz bu süreçte çok önem arz etmektedir. İnşallah kısa sürede herkes normal hayatına döner. Bunun için hiçbir velimizin panik yapmasına gerek yoktur. Yükseliş Eğitim Kurumları olarak biz de boş durmadık. Tatilin ilk gününden itibaren sınava girecek olan 8. sınıf öğrencilerimize canlı yayın derslerine başladık.”

“Diğer sınıflara canlı yayın derslerimiz pazartesi günü başlıyor”

Dijital altyapı yatırımlarını daha önce yaptıklarını ve bu hazırlıkla diğer ara sınıflara da canlı yayın eğitimlerine başlayacaklarını belirten Çalık; “Kurum olarak son yıllarda internet ve sosyal medya üzerinde dijital tabanlı eğitimlere yönelik yatırımlar yaptık ve bu yeni döneme en hazır kurumlardan birisi olmak için hazır hale geldik. Milli Eğitim Bakanlığı’nın uzaktan eğitim yayınlarına ilave olarak Yükseliş Eğitim Kurumları dijital platformlarından öğrencilerimize canlı yayınlarla derslerimiz devam edecek. Milli Eğitim Bakanlığı’mızın yapmış olduğu yayınları öğrencilerimiz izlemektedir. Biz buna ilaveten bütün sınıflarımıza destek amaçlı öğrencilerimizin dersten soğumamaları ve canlı yayında soru sorabilmeleri için dersler yapacağız. 30 Mart Pazartesiden itibaren ara sınıflara da canlı yayın derslerine başlayacağız.” dedi

“Bütün velilerimiz, müsterih olsun”

“Değerli velilerim, sevgili öğrencilerim, istenmeyen sebeplerden dolayı eğitime ara verildi. Eğitim öğretime dönüldükten sonra bu verilen ara fazlasıyla okulumuz tarafından telafi edilecek ve öğrencilerimizden de hiçbir ücret talep edilmeyecektir. Bu yaptığımız canlı yayın dersleri, öğrencilerin sınıflarındaki dinledikleri ders kadar etkili olmayabilir fakat eğitim süreci başladığında biz bu konuları tekrar baştan alıp anlatacağız. Pazartesiden itibaren yapılacak olan canlı yayınların ders programını ve saatini sizlere ulaştıracağız. Bu konuda bütün velilerimiz, müsterih olsun. Okul açıldıktan sonra hafta sonu da dahil olmak üzere hiçbir öğrencimize mağduriyet yaşatmadan derslerimize kesintisiz devam edeceğiz. Milli Eğitim Bakanımız ve özel okullar dernekleri de bu konuda açıklamalar yapacaktır. Biz bu açıklamalara kurum olarak harfiyen uyarız ve daha fazlasını yapmak için gayret içerisinde olduğumuzun bilinmesini isteriz.”

“Üzerimize düşeni fazlasıyla yapmaya hazırız”

Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık sözlerini sonunda üzerlerine ne görev düşüyorsa yapmaya hazır olduklarını, devletin aldığı tedbirleri uygulayıp desteklediklerini belirterek; “İnşallah Nisan ayının sonundan itibaren tatil uzamaz ve normal eğitime başlarız. Bizler bu durumdan dolayı üzerimize düşen görev neyse bu görevleri fazlasıyla yapmaya hazırız. Tüm dünyada salgın haline gelen virüsün ortadan kalkması için devletimizin almış olduğu bütün tedbirleri harfiyen uyguluyoruz ve tedbirleri gönülden destekliyoruz. Öğrencilerimizin ve velilerimizin sağlığına dikkat etmelerini temenni ediyor, herkese sağlıklı günler diliyorum.” Dedi

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi