Serik Belediyesi yeni tip korona virüs ile mücadele kapsamında koruyucu ve önleyici tedbir çalışmalarına devam ediyorlar. Belediye ekipleri bu kapsamda birçok farklı alanda hizmet veriyorlar.

Serik Belediyesi korona virüs ile ilgili önlemlerini almaya aralıksız devam ediyor. Korona virüs hastalığının ülkemizde görülmesi sonrasında ilçe genelinde virüs ile ilgili dezenfeksiyon çalışmalarına hemen başlayan ve Serik’in her köşesine dezenfekte eden Serik Belediyesi ekipleri bu çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Belediye bununla birlikte bir çok farklı alanda da virüsle ilgili mücadelesini sürdürüyor. Bunlardan birisi de Serik’te bulunan bankaların ATM’lerine el dezenfektanı takılması oldu. ATM’lere giden vatandaşlar para yatırma, para çekme ya da başka bir işlem yapamadan önce ve sonrasında el dezenfektanları ile ellerini temizleyebiliyorlar.

Yine Serik Belediyesi tarafından, Orta Mahalle Gedik Kavşağı Atatürk Dostlar Koruluğu Parkı yanına kurulan, ‘Araç Dezenfektan Noktası’ ile araçlara mesai saatleri içeresinde dezenfeksiyon işlemi yapılıyor. D400 Karayolu kenarında yer alan dezenfeksiyon noktasında, ticari, özel veya resmi araçların sürücüleri, istedikleri takdirde araçlarını dezenfekte ettirebiliyor.

Serik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü birimi ise evsen çıkamayan vatandaşların işlerine yardımcı oluyor ve ihtiyaçlarını karşılıyorlar. 65 yaş ve üstü vatandaşların market ve eczane istekleri Zabıta Müdürlüğü personelleri tarafından gideriliyor.

Ayrıca Serik Belediyesi temizlik ekipleri ilçede bulunan çöp konteynerlerini dezenfekte ettiler ve daha sonra boyama işlemini gerçekleştirdiler.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi