Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyasına yoğun destek geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 7 başlatılan "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" yardım kampanyasına yoğun destek geldi. Siyaset, iş dünyasından isimlerin yanı sıra çok sayıda kamu yöneticisi de kampanyaya katıldı. Meclis Başkanı Mustafa Şentop, kampanyaya 5 aylık maaşını bağışlayarak katıldı.

Şentop, "Zor günlerden geçiyoruz. Birlik ve dayanışma içinde, birbirimizi gözeterek, birbirimize sahip çıkarak bu zor günleri aşacağız, inşallah. Biz birlikte Türkiye’yiz. Birlikte güçlüyüz. Salgına karşı mücadelemizden de hep birlikte galip çıkacağız." dedi.

Kampanyaya destek veren isimler arasında HMP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de yer aldı. Şentop gibi 5 aylık maaşını kampanyaya bağışlayan Bahçeli, kampanyaya destek verilmesi çağrısında bulundu. Bahçeli, "İçinden geçtiğimiz zor günleri dayanışma duygularını teşvik ederek, yardımlaşma hissiyatını harekete geçirerek aşacağımıza yürekten inanıyorum. Birbirimize el uzatırsak, zorda kalanlara destek verirsek hem insani hem de İslami sorumluluklarımızı yerine getirmiş oluruz." dedi.

Siyaset, iş dünyası, sanat, spor ve bir çok kesimden gelen desteklere katkı koymak isteyen okuyucularımız için kampanya banka hesap bilgilerini yayınlıyoruz.


Editör: Haber Merkezi