Coşkun; “Birleşirsek çok oluruz ayrılırsak yok oluruz sözünü unutmayalım. Birlik ve beraberlik içinde dayanışma ruhuyla bütün zorlukları atlatırız. Biz bize yeteriz Türkiye, biz bize yeteriz Serik.”

MHP Serik İlçe Teşkilatı tarafından sağlık çalışanlarıyla evlerinden çıkamayan vatandaşlara domates ve salatalık dağıtımı yapıldı. MHP Serik İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun önderliğinde Serik Devlet Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanlarına ve koronavirüs (Covid-19) nedeniyle evlerinden çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi vatandaşlara domates ve salatalık dağıtımı yapıldı. MHP Serik İlçe Başkanlığınca görevlendirilen ekip, dörder ton salatalığın bir tonunu Serik Devlet Hastanesi'nde çalışan sağlık görevlilerine, kalanları ise mahalle muhtarlıkları vasıtasıyla evlerinden çıkmalarına kısıtlama getirilen 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıttı.

Serik Devlet Hastanesi'nde dağıtım sırasında Başhekim Uzman Dr. Yusuf Kara ve ekibi de yer aldı. Gece gündüz demeden kendi sağlıklarını hiçe sayarak hizmet eden sağlık çalışanlarına minnet duyduklarını belirten Coşkun, "Sağlık görevlilerine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Kendilerini alkışlıyoruz. Bir nebze de olsa faydamız dokunduysa ne mutlu bize.” dedi. Serik Devlet Hastanesi'ndeki dağıtımın ardından Başkan Coşkun ve ekipler mahalle muhtarlıklarına dağıtılacak sebzeleri teslim ettiler.

MHP İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun bu organizasyonla amaçlarının en az bin aileye ulaşarak sebzeye yönelik gıda ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu belirterek şunları söyledi; “Dünyayı etkisi altına alan korona virüs sebebiyle Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz bugünlerde bizlerin sağlığı için kendi sağlıklarını düşünmeyen sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizlerde sağlık çalışanlarımıza ve 65 yaş üstü evden çıkamayan vatandaşlarımıza dörder ton domates ve salatalık ulaştırdık. Bunun bir tonunu sağlık çalışanlarımız için, geriye kalan kısmını mahallelerimizdeki ihtiyaç sahiplerine mahalle muhtarlarımızla koordineli bir şekilde dağıtımını yaptık. Böylelikle en az Bin ailenin sebze ihtiyacını bir nebzede olsa karşılamış olduk. Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bugünlerde duyarlı insanlarımızın sayesinde bu yardımlar devam edecek ve bu zor günleri birlikte atlatacağız. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece başaramayacağımız hiç birşey yoktur. Bu dönemde evde kalmamız ve yetkililerin uyarılarını dikkate almamız çok önemlidir. Virüs hafife alınmamalı ve bana birşey olmaz denmemelidir. Virüse karşı olası riskleri en aza indirmek için ve keşke dememek için bir süre sokağa çıkılmamalı ve evde kalınmalıdır. Özellikle yaşlılarımızı korumalı, birbirimizle olan temasları kesmeli, aramıza olabildiğince mesafe bırakmalıyız. Bir konuya daha değinmek isterim ki bu virüs çıktığı zaman ilk alınan malzemeler gıda ürünleridir. Buda bize tarımın Ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha göstermiştir. ‘Köylü Milletin Efendisidir’ sözünün önemi bugün bir kez daha görülmüştür. Biz bize yeteriz, çiftçilerimiz ürettiği sürece Ülkemize yeter. Yeter ki imkan sağlansın ve üretimin önü açılsın. Ürünlerin toplanıp bize ulaşmasında emeği olan çiftçi arkadaşlarımız Hasan Öztürk ve Ramazan Öztürk'e de teşekkür ediyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Birleşirsek çok oluruz ayrılırsak yok oluruz sözünü unutmayalım. Birlik ve beraberlik içinde dayanışma ruhuyla bütün zorlukları atlatırız. Biz bize yeteriz Türkiye, biz bize yeteriz Serik.”

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi