Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na, bütün gücümüzle, sonuna kadar destek olacağız

Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu Milli Dayanışma Kampanyası'na destek olduklarını söyledi.

Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyansa destek olduklarını belirterek; "Gün, milletçe bir olma, dayanışma ve yardımlaşma günüdür. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlatmış olduğu Milli Dayanışma Kampanyası'na en güçlü şekilde destek oluyoruz. Bu kampanya milletimizin birlik ve beraberliğini tüm dünyaya, dost düşman herkese gösteren bir güçtür.”

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin ve Türk Milletini tarihten bugüne dayanışma içerisinde bir çok badireyi atlatarak zaferlere ulaştığını belirten Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım; "Eğer biz bugün bir olmayacaksak, bugün beraber olmayacaksak, bugün dayanışma içinde olmayacaksak, bugün hala siyasi mantıkla yaklaşacaksak, biz ne zaman bir ve beraber olacağız. Cumhurbaşkanımızın, ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ diyerek başlattığı seferberlik kendilerinin deyimi ile ‘rakamdan ziyade milletin zor günlerde birliğini, beraberliğini ve dayanışmasını göstermek açısında son derece önemlidir.”

Yıldırım açıklamasını şöyle bitirdi; “Biz Serik olarak, Antalya olarak ve bütün Türkiye olarak biriz, beraberiz ve hep birlikte kardeşiz hep birlikte Türkiye’yiz. İşte bu sebeple Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ diyerek başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na, bütün gücümüzle, sonuna kadar destek olacağız. Serik’te yaşayan tüm hemşerilerimizi de bu kampanyaya destek olmaları için davet ediyorum.” Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi