Erdal Erdoğan; “Memur-Sen Ailesi olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı ‘Milli Dayanışma' kampanyasına tam destek veriyoruz.”

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Serik İlçe Temsilciliği Başkanı Erdal Erdoğan, Memur-Sen Ailesi olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ‘Milli Dayanışma' kampanyasına tam destek verdiklerini açıkladı. Erdal Erdoğan yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Ülkemizi ve tüm Dünya'yı kasıp kavuran Korona virüs illeti ile tüm dünya gibi bizde mücadele ediyoruz. Sorun küresel mücadele ulusal. Millet olarak bugünlerde paniğe kapılmadan, dedikodu ve fitneye kulak asmadan bu mücadelede Devletimizin, İçişleri bakanımızın ve Sağlık bakanlığımızın uyarılarını açıklamalarını dikkatle dinleyip; açıklanan uyarı ve tedbirlere harfiyen uymalıyız. “

“Allah razı olsun iyi ki varsınız”

“Bu süreçte özellikle sağlık çalışanlarımız, emniyet güçlerimiz, PTT çalışanlarımız, Belediye personelimiz, Milli Eğitim personelimiz ve daha adını burada saymadığımız görevi başında bulunan tüm kamu ve özelde çalışan arkadaşlarımızdan Allah razı olsun iyi ki varsınız. Bize düşen onların işini kolaylaştırmak sokağa mümkün olduğunca çıkmamak, mecburi hallerde çıkacaksak bile tedbirlere uymak, sosyal mesafeyi korumak ve tedbiri en üst seviyede tutmaktır. Özellikle sağlık personelimize burada parantez açmak istiyorum. Onların emekleri, çabası, gayreti her türlü takdirin övgünün üstünde, buradan tüm halkımız adına ve Memur-Sen Ailesi adına hepsine sonsuz şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Lütfen acil olmadıkça hastaneleri meşgul etmeyelim, randevu almadan hastanelere gitmeyelim, virüsün en kolay ve hızlı yayılma şüphesi olan hastanelerimizi ve çalışan sağlık personelimizi korumakta biraz daha özen gösterelim titiz olalım.”

“Tüm övgüleri hak ediyorlar”

“Milli Eğitim Bakanlığı çalışanlarımız; ilçe müdürümüz, şube müdürlerimiz, okul idarecilerimiz, şeflerimiz, veri hazırlama ve memurlarımız, Yardımcı hizmetler sınıfımız ile birlikte hepsi görevlerinin başında ve dönüşümlü olarak uygulanan tedbirlere uyarak çalışamaya devam ediyorlar. Öğretmenlerimiz EBA'dan ve elektronik ortamda çocuklarımız ile sürekli iletişim halinde ve uzaktan eğitimlerini takip ediyorlar, onların bu gayreti, çabası, sürece katkısı tüm övgüleri hak ediyor. Şunu unutmayalım ki öğrencilerimiz için bu bir tatil değil, uzaktan eğitimdir. Bu konuda değerli öğretmenlerimizin tavsiye ve yönlendirmelerine uyalım.”

“Tam destek veriyoruz.”

“Memur-Sen Ailesi olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı ‘Milli Dayanışma' kampanyasına tam destek veriyoruz. Memur-Sen Ailesi olarak: Eğitim Bir-Sen Konukevimizi sağlık çalışanlarımıza tahsis ettik. Bilsem ve Meslek Liselerimizin ürettiği 20 bin koruyucu siper ve 30 bin maskenin giderini karşılayarak sağlık çalışanlarımıza teslim ettik. Cumhurbaşkanımızın başlattığı Biz Bize Yeteriz kampanyasına 1 Milyon TL. Kızılay, Deniz Feneri ve İHH'nın başlattığı kampanyalara 1 Milyon TL. Konfederasyonumuza bağlı Genel Başkanlarımız kampanyaya 1 maaşını bağışladı. 1 Milyonu aşkın üyemizle Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına bağışlarımızla tam destek veriyoruz. Antalya Valiliğimizin önderliğinde kurulan ''Vefa destek'' grubuna Eğitim-Birsen olarak gönüllü katkı sunuyoruz.”

“Biz Varız Demeye Devam Edeceğiz”

Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Serik İlçe Temsilciliği Başkanı Erdal Erdoğan sözlerini şöyle bitirdi; “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da, ‘Kim var?' denildiği zaman, sağımıza ve solumuza bakmadan tereddütsüz ‘Biz Varız Memur-Sen Var Eğitim Bir-Sen Var’ demeye devam edeceğiz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi