Magic workshops of tiny geniuses eTwinning projesi ortaklarından Tekeli İlkokulu’nda Anasınıfı D Şubesi öğretmeni Elif Zengin uzaktan eğitim sürecinde atölye çalışmalarına devam ediyor.

Proje kapsamında sınıfta öğrencileri ile birlikte Bocuk Atölyesi, Seramik Atölyesi, Yaşam becerileri Atölyesi, Kukla ve Gölge oyunu Atölyesi ,Orff, Ritim Ve Müzik Atölyesi, Matematik ve Zeka Oyunları Atölyesi çalışmaları yapan Elif Zengin Fen ve Doğa Atölyesi ve diğer çalışmaları velilerinin desteği ve öğrencileriyle uzaktan eğitim sürecinde devam ettiriyor.

Projenin amacı, 2023 Eğitim vizyonu ve okul öncesi hedefleri doğrultusunda farklı atölye çalışmaları yaparak öğrencilerin kendi ilgi ve yeteneklerinin farkına varmalarını sağlamak, kendilerini yaratıcı yollarla ifade edebilecekleri öğrenme ortamları oluşturmak, akıl yürütme, yaratıcılığını geliştirme, hayal kurma, problem çözme, dikkat ve el göz koordinasyonu geliştirme becerisini geliştirmek, kendini ifade etme, sosyalleşme, arkadaşlarıyla işbirliği yapabilme ve iletişim becerilerini desteklemek, sorumluluk bilincini geliştirerek, öz güveninin artmasını sağlamak, ritim duygusunu geliştirerek, ritim ve işitsel algı becerilerini desteklemek. Doğa bilinci ve hayvan sevgisi kazandırmak olarak ifade ediliyor.

Ayrıca yine bu proje ile öğrencilere deneme yapma, tahmin etme, gözlem yapma, merak, soru sorma, araştırma ve inceleme yapma fırsatları da sunuluyor.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi