Muhittin Böcek, Serik’e ait günübirlik alanlarla ilgili olarak; “Serikli hemşerilerimizin yanındayız. En iyiye ortak akılla ulaşacağız.”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Serik’e ait Kadriye ve Belek günübirlik alanları ile ilgili olarak Serik Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları ile bir araya geldi.

Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Sedat Karagöz, Pazarcılar Odası Başkanı Mevlüt Akıllı, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Akın, Kadriye Esnaf Derneği Başkanı Aydın Zeybek, Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Barçın, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e Serik’in günü birlik alanları ile ilgili bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Ziyarette konuşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, günübirlik alanlarla ilgili olarak; “Kültür ve Turizm Bakanlığınca onaylanan Serik imar planları ve günübirlik kullanım alanlarının düzenlenmesine ilişkin Serik halkını temsilen STK başkanlarının taleplerini dinledik. Serikli hemşehrilerimizin yanındayız. En iyiye ortak akılla ulaşacağız.” Dedi

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi