Enver Aputkan; “Bu takım 2. Ligde de başarılı olacak. Yeter ki biz beraber olalım. Birliktelik olunca da başarı geliyor. Bu gün çok mutluyuz.”

Serik Belediyespor’un 2. Lige yükselmesi ile ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Enver Aputkan şunları söyledi; “Kulübün kuruluşundan bu güne kadar gerek belediye başkanlığı ve kulüp başkanlığı, gerek yöneticilik, gerekse futbolcular ve hocalar, taraftarlar kimin emeği ve katkısı varsa hepsine teşekkür ederim. Bu sadece bu günün meselesi değil, yılların emeğidir. Uzun zamandır TFF’nin açıklamasını bekliyorduk. TFF’nin bu kararı bizi çok mutlu etti. Bu takım 2. Ligde de başarılı olacak. Yeter ki biz beraber olalım. Bu işte herkes takımımızın arkasında oldu. İnşallah 2. Lig’de de bu birlik ve beraberliğimiz devam edecektir. Birliktelik olunca da başarı geliyor. Bu gün çok mutluyuz.”

Kulüp Başkanı Ramazan Kaçar ise; “Bu başarıda ne kadar gururlansak azdır. Tüm Türkiye şu anda Serik sporu konuşuyor. Biz bir olduğumuz müddetçe neler yapabileceğimizi bir kez daha gösterdik. Emeği geçen bundan önceki başkanlar, hocalara ve futbolculara teşekkür ederiz. Bu şampiyonluk anamızın ak sütü gibi helaldir.” dedi.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi