Kadir Bodur; “Bizim amacımız mevcut durumu korumak değil, partimizi iktidara taşımaktır. ‘İyi maya’ Türkiye'de tutmuştur.”

İyi Parti Serik İlçe Teşkilatı Pazar günü düzenlediği toplantıda, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Delegeleri ile bir araya geldi. İyi Parti Serik İlçe Başkanı Kadri Bodur, kahvaltı programında yaptığı konuşmada hedeflerinin iktidar olduğunu ve İyi Parti kadrolarının ülkeyi yönetmeye hazır olduğunu ifade etti.

İyi Parti Serik İlçe Başkanı Kadri Bodur konuşmasında şunları söyledi; “İyi Parti deneyimli, genç ve enerjik tüm kadrolarıyla ülkemizin ve milletimizin içinde bulunduğu, karamsar, kaotik ve en önemlisi geleceğe inancın kaybedildiği şu dönemde, sizlerle ülkemizi yönetmeye hazırdır. Değerli, dava arkadaşlarım ilçemizin ve ülkemizin üzerindeki karamsarlık örtüsünü kaldıracağız. Her zamankinden daha güçlü bir biçimde birbirimize bağlanmak ve birbirimize inanmak gerektiğine inanıyorum. Partimizi hem yerelde hem genelde iktidar yapmak için birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.”

‘İyi maya’ Türkiye'de tutmuştur.’

“Bizim amacımız mevcut durumu korumak değil, partimizi iktidara taşımaktır. Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi ‘Ayakkabı eskiteceğiz’ talimatı verdi. Eşimiz, dostumuz, akrabalarımızın çıkarlarını değil topyekün ilçemize ve milletimize hizmeti esas alıyoruz. ‘İyi maya’ Türkiye'de tutmuştur. TBMM’de İyi vekiller gündemi belirleyip soru önergeleri ve kanun teklifleri ile vatandaşların sesi oluyorlar. CHP ve İyi Parti arsındaki güç birliğinin ittifakı, ‘Millet İttifakı’ Türkiye’nin meselelerini çözecek güçtedir. Buna yürekten inanıyorum.”

“İyi bir Türkiye için varız”

“Gençlerimize iş, kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik, yaşlılarımıza huzur, güven ve bakım imkanı, çocuklarımıza neşe, mutluluk ve sağlık, milletimize birlik ve beraberlik getirmek için yola çıkıyoruz. Zor dönemde ve zor şartlarda yola çıktığımızın farkındayız. Milletimize inanıyor ve güveniyoruz. 80 milyonuz, büyük bir Milletiz, büyük bir ekonomiyiz. Çalışıyoruz ve üretiyoruz, paylaşamıyoruz. Hakça paylaşacağız, birlikte başaracağız. Adil olacağız, adaleti sağlayacağız. Mazlumun, haklının yanında, zalimin olduğu olacağız. Farklılıklarımızı değil, ortak yanlarımızı öne çıkaracağız. Aynı türkülerle oynayan, eğlenen, evlenen, aynı acıları paylaşan, aynı ekmeği bölüşen, aynı türkülerle ağlayan biz değil miyiz? İyi bir Türkiye için varız, buradayız, yanınızdayız.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi