Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık; “İnandık, çok çalıştık, başardık. 20 Haziran’da gerçekleştirilen Lise Geçiş Sınavında okul olarak elde ettiğimiz başarılar, her yıl olduğu gibi bu yıl da zirvedeki yerimizi perçinledi.”

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları 8. Sınıf öğrencisi Onur Alperen Yılmaz’ın, LGS’de tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olması ve öğrencilerinin genelinde başarılı sonuçlar alması Yükseliş ailesinde gurur ve mutluluğu bir arada yaşatıyor. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan merkezi sınav sonuçlarında yüzü gülen Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yükseliş Koleji’nin 52 öğrencisi yüzde 1’lik dilimden yüzde 20’li dilim arasına yerleşti.

“İnanç ve mücadele”

Elde edilen başarılarla büyük guru duyduğunu ve mutlu olduğunu belirten Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Çalık sınav sonuçlarının değerlendirmesinde şunları söyledi; “İnandık, çok çalıştık, başardık. 20 Haziran’da gerçekleştirilen Lise Geçiş Sınavında okul olarak elde ettiğimiz başarılar, her yıl olduğu gibi bu yıl da zirvedeki yerimizi perçinledi. Bilindiği üzere, bu yıl sınava hazırlanan öğrencilerimiz, pandemi dönemiyle birlikte birçok olumsuzlukla sınava hazırlanmak zorunda kalmıştır. Ancak Akdeniz Yükseliş olarak sahip olduğumuz imkanlarla, tecrübelerimizle olumsuz süreci olumluya çevirdik. Bu süreçte öğrencilerimizin derslerini hiç aksatmadan onların motivasyonunu üst düzeyde tuttuk. İnanç ve mücadele ile programlı çalışmalarımızı biçimlendirdik.”

“Yüzde 1’de 7, Yüzde 20’de 52 Öğrenci”

“Uzaktan eğitimle birlikte her hafta öğrencinin evlerine deneme sınavları göndererek çocukları zinde tuttuk. Açıkçası çok emek ve özveri döktük. Bu çalışmaların semeresini aldık. Öğrencimiz Onu Alperen Yılmaz’ın son yılların en zor LGS’inde tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye birincisi olması bizleri onurlandırmıştır. Öğrencilerimizin kitlesel anlamda yakaladığı dereceler takdire şayandır. Yine okulumuzdan 7 öğrencimiz %1’lik dilime,27 öğrencimiz %6’lık dilime,37 öğrencimiz %10’luk dilime, 45 öğrencimiz %15’lik dilime,52 öğrencimiz %20’lik dilime girmişlerdir.”

“Öğrencilerimizi, velilerimizi okulumuza davet ediyorum.”

Değerli veliler, sevgili öğrenciler elde ettiğimiz bu başarı kesinlikle bir tesadüf ürünü değildir. Çalışmanın, tecrübenin, birikimin böylesine elde edilmesi zor bir başarı için her türlü ortamın olanağın bulunduğu Akdeniz Yükseliş Koleji’nin eseridir. Akdeniz Yükseliş olarak yeni başarılara aç bir kurumuz önümüzdeki yıllarda da daha iyi başarıları tatmak isteyen sevgili öğrencilerimizi, değerli velilerimizi okulumuza davet ediyorum. Sevgili öğrenciler, değerli velilerim, sınavda başarılı olmak kolay değil. İyi bir başarının yakalanabilmesi için öğrenci, veli ve eğitim kurumu birlikte koordineli bir şekilde çalışılması gerekir. Bu sebepten dolayı öğrencilerimizin eğitim aldığı okul, kurumun fiziki yapısı, idari kadrosunun, öğretmenlerinin ve yönetim kurulu başkanın işi bilmesi ve bu işin mutfağından gelmesi çok önemlidir.”

“Okulumuz sizlere tüm imkanları fazlasıyla sunacaktır”

“Değerli Veliler bu nedenle çocuklarımızın tercih edeceği kurumu bu kriterleri düşünerek belirlemenizi tavsiye ediyorum. Çünkü çocuklarımızın geleceğinin şekill9enmesinde gideceği kurumlar çok önemli yer tutar. Akdeniz Yükseliş Olarak eğitim kurumumuz sizlere tüm imkanları fazlasıyla sunacaktır. Her yıl olduğu gibi geride bıraktığımız başarılara yenisini ekleyerek yürüdüğümüz bu yolda bizlere hiçbir zaman desteğini esirgemeyen ilçe kaymakamımıza, ilçe milli eğitim müdürümüze ve her zaman yanımızda hissettiğimiz en büyük gücümüz olarak gördüğümüz kıymetli velilerime; bu başarıları tattıran sevgili öğrencilerimize, okul olarak var gücüyle çalışan idarecilerimize, öğretmenlerime ve personellerime candan teşekkür ediyorum. Elde ettiğimiz başarılar ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi