Serik Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’nde 2017 yılında göreve gelen Halil Murat Uyar’ın rotasyon nedeni ile tayinin çıkmasının ardından Reyhan Çavuş Müdür olarak göreve başladı.

SGK’nın yeni Müdürü Reyhan Çavuş, Serik’te görevine başladı. Niğde’nin Bor İlçesi’nde 5 yıldır görev yaptığı Şehit Ömer Halis Demir Sosyal Güvenlik Müdürlüğü’nden Serik’e atandı. Vatandaşların her zaman hizmetinde olduğunu belirten Yeni Müdür Çavuş; “Serik halkına hizmette kusur etmeyeceğiz. Vatandaşın her zaman hizmetinde olacağız” dedi.

Çankırı Ilgaz da doğan Müdür Reyhan Çavuş ilk ve orta öğrenimini Ankara’da tamamladı. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesin’den mezun oldu. Öğrenimine devam ederek; THK Üniversitesi İşletme-Yönetim ve Organizasyon bölümün de Yüksek Lisans yaptı. Aynı zamanda, Atatürk Üniversitesi İş Bağlılığı ve Güvenliği bölümünü de bitirerek; İş Güvenliği Uzmanlığı Sertifikası aldı.

Müdür Çavuş memuriyete; İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde sivil memur olarak başladı. 2002 yılında Emekli sandığına geçtikten sonra, Önce Ankara Emekli Sandığı Sağlık İşleri daire başkanlığında memur ardından, İstanbul Bağcılar Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğünde Şeflik yaptı. 2015 te açılan Müdürlük sınavını kazanarak Niğde iline bağlı, Bor ilçesi Şehit Ömer Halis Demir Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü olarak atandı. Müdür Reyhan Çavuş, tayin olduğu Serik’te, Serik Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü görevine başladı.

Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi