YÖNETMENLİĞİNİ Selahattin Sancaklı'nın yaptığı 'Komutan' filminin çekimlerine Aksaray'ın ardından Antalya'nın Kaş ilçesi ile Muğla'nın Seydikemer ilçesi arasında kalan 2600 metre yüksekliğindeki İkizgöller mevkisinde devam ediliyor.

Torosların en yüksek ikinci yüksek noktası olan 3024 metre yüksekliğindeki Akdağ'ın eteklerindeki İkizgöller'de film için set kuruldu. Başrolde Mert Kılıç'ın oynadığı filmde aralarında Mert Kılıç'ın eşi Aslıhan Güner, Ertuğrul Şakar, Yağmur Ün, Merve Akaydın ve Dilara Büyükbayraktar'ın yer aldığı 12 oyuncu rol alıyor. Filmde Aksaray ve Antalya bölgesinden yaklaşık bin kişi rol almış olacak. Kaş'a bağlı Gömbe Yaylası bölgesinden yüzlerce yardımcı oyuncu filmde rol alması için seçildi. Filmde rol alan sanatçılar, Kaş'a bağlı Gömbe Mahallesi'nde konaklıyor.

Daha önce 2020 yılının haziran ayında vizyona gireceği açıklanan filmin çekimleri, koronavirüs nedeniyle ertelendi. Çekimlerine tekrar başlanan sinema filmi yaklaşık 1 saat 15 dakika olacak. Filmin 2021 yılı sonlarına doğru vizyona girmesi bekleniyor. Filmin ülkemizin bağımsızlığı, birliği, dirliği ve bölünmez bütünlüğü yolunda can veren şehitlerimizin anısına çekildiği belirtildi. DHA

Editör: Haber Merkezi