Acaba Sayın Genel Başkan ile ziyaretçiler arasında kamuoyuna yansımayan neler konuşuldu? Merak etmiyor değilim. Bu Kurban Bayramı hem CHP, hem Millet İttifakı hem de Antalya ve Serikli siyasilerin gelecekleri açısından çeşitli sürprizlere gebe bizce. Şimdiden buraya not olarak düşelim.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Kurban Bayramı tatilini Serik'te geçirdi.

Bayram boyunca Serik'te Belek bölgesinde bir otelde tatilini geçiren Kılıçdaroğlu Salı günü akşam itibariyle ilçemizden ayrıldı.

Tabii ki Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bayram tatilini Serik'te geçirmesi siyasetin ve CHP'nin kalbinin Serik'te atmasına sebep oldu çünkü Sayın Kılıçdaroğlu'nun Serik'te kaldığı süre içerisinde milletvekilleri siyasi belediye başkanları ilçe başkanları gibi birçok CHP'li siyasetçi ziyaret etti.

Bayramın ilk günü CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir de Sayın Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edip bayramını kutlayanlar arasındaydı. Yine İl Başkanı Nusret Bayar, belediye başkanları ve diğer CHP'li siyasiler Sayın Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etmişler.

Tabii ziyaretlerde birçok konu gündeme gelmiş edindiğimiz bilgilere göre Serik ile ilgili konular Antalya ile ilgili konular ve Kurultay ile ilgili konular konuşulmuş.

Bilindiği gibi CHP kurultayı sonrasında Antalya'dan CHP Parti Meclisine hiç kimsenin seçilememesi gösterilen bir adayın da çok az oy alarak meclise girememesi Antalya CHP’de bayağı büyük sorunlara yol açmış milletvekilleri il yönetimini ve il başkanına eleştirmişlerdi.

CHP İl Başkanı Nusret Bayar’ın Serik’te Kılıçdaroğlu'nu ziyareti sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da oldukça ilginçti.

Bayar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ‘Sayın Genel Başkanımızdan çağrı; parti içi konuları basında değil içimize konuşalım enerjimizi iktidar olmaya harcayalım…’ başlığı ile paylaştığı ziyaret fotoğrafı ve devamındaki yazıları Parti içindeki eleştirilere yanıt gibiydi.

Tabii içerik açısından benim için önemli olan Sayın Kılıçdaroğlu’nun bayram tatilini Serik’te geçiriyor olması.

Çünkü geçtiğimiz 2 aylık süreçte CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun Salı günleri TBMM’de yaptığı grup konuşmaları canlı olarak izliyorum ve çeşitli mecralardan beni takip eden okuyucularımla paylaşıyorum. Sayın Kılıçdaroğlu 5-6 hafta boyunca Serik’i grup toplantılarında gündem yaptı ve Serik ile ilgili iddiaların takibi ile ilgili milletvekillerine ve teşkilatlara talimat verdi.

Konu ile ilgili paylaşımlarımı beni takip eden okuyucularım yakından biliyorlar. Her zaman Sayın Kılıçdaroğlu'nun Serik’e çok önem verdiğini vurguluyorum. Sayın Kılıçdaroğlu'nun Kurban Bayramının tamamını ilçemizde geçirmesi ve birbirinden önemli görüşmeler yapması da bizlerin iddiasını doğruluyor.

Türkiye'de birçok il ve ilçe var ancak Serik ve Antalya bütün partiler olduğu gibi CHP içinde oldukça önemli merkezler olarak öne çıkıyor ve gün geçtikçe de bu önem artıyor. Önümüzdeki süreç çok farklı gelişmelere gebe diye düşünüyoruz.

Acaba Sayın Genel Başkan ile ziyaretçiler arasında kamuoyuna yansımayan neler konuşuldu? Merak etmiyor değilim. Bu Kurban Bayramı hem CHP hem Millet İttifakı hem de Antalya ve Serikli siyasilerin gelecekleri açısından çeşitli sürprizlere gebe bizce. Şimdiden buraya not olarak düşelim.

Tüm okuyucularımızın Mübarek Kurban Bayramını bir kez daha kutluyor sevdiklerinle birlikte sağlıklı sıhhatli huzurlu nice bayramlara tekrar tekrar ulaşmalarını temenni ediyorum.

Editör: Haber Merkezi