CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kurban Bayramı’nı Serik’te bir otelde geçirdi. CHP İlçe Başkanı Demir ise, Kılıçdaroğlu’na bayram ziyaretinde bulundu.

Serik’e bağlı Belek Turizm Merkezi’nde bulunan bir otelde Kurban Bayramı dolayısıyla ailesi ile birlikte tatil yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir ve ailesini kabul etti.

Genel Başkanına yaptığı bayram ziyareti ile ilgili açıklama yapan CHP İlçe Başkanı İbrahim Demir şunları söyledi; “Eşimle birlikte Kurban Bayramı dolayısıyla Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’na bayram ziyareti gerçekleştirdik. Kendisi ve eşi biz çok iyi karşıladılar. Genel Başkanımızla geçtiğimiz günlerde yapılan kurultayı değerlendirdik. Antalya siyaseti ile ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Kendisini evimize davet ettik. Ancak, işlerinin yoğunluğu için gelemeyeceklerini söylediler. Selvi Kılıçdaroğlu hanımefendi, eşimi ve beni Ankara’da evlerine davet ettiler. Genel Başkanımıza teşekkür ediyoruz.”

Ziyaret sırasında Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile CHP Serik İlçe Başkanı İbrahim Demir, eşi Zeynep Demir ile torunu Hüseyin Kabaağaç hazır bulundu.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi