Yedisu Koleji; “2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının başlangıcı olan 31 Ağustos tarihine Yedisu Eğitim Kurumları Serik Kampüsü olarak, eğitim kökenli kurucuları, güçlü ve dinamik öğretmen kadrosu ve diğer tüm personeliyle hazırız.”

Yedisu Koleji Serik Kampüsü yetkilileri faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler. Yetkiler çalışmaları ile ilgili şunları söylediler; “Özel Yedisu Koleji Serik Kampüsü olarak geride kalan eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlamış bulunmaktayız. Okullarda COVİD 19 salgını sebebiyle yüz yüze eğitime ara verildiği tarihten itibaren uzaktan eğitim yoluyla öğrenci ve velilerimizle olan bağımız kesilmeden devam etti.

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı faaliyetlerinin tamamlanmasının ardından yeni eğitim yılı için hazırlıklarımız tamamlanmıştır. Bu çerçevede öğretmen, öğrenci ve diğer personele yönelik tedbirler alınarak eğitimin yeniden başlangıcı sağlanacaktır. Okul binamızın belli periyotlarla dezanfekte çalışmaları yapılmış, maske kullanımı, fiziki mesafe kuralı, girişte ateş ölçümü, sınıflarda el dezenfektanı gibi çeşitli tedbirler alınıp uygulamaya geçilmiştir. Fiziki mesafe ve hijyen kuralları gereğince öğrencilerimizin mümkün olduğunca birbirleriyle az temas kurmalarına dikkat edilecek olup, kurumumuzun fiziki imkânları bunu sağlamaya fazlasıyla yetmektedir. Bakanlığımızın talimatları gereği sınıf ve bina içinde bulunması gereken öğrenci ve personel sayısı tekrar düzenlenerek tedbirler en üst seviyede tutulmaktadır. Öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve güvenli bir okul ortamı için gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılının başlangıcı olan 31 Ağustos tarihine Yedisu Eğitim Kurumları Serik Kampüsü olarak, eğitim kökenli kurucuları, güçlü ve dinamik öğretmen kadrosu ve diğer tüm personeliyle hazırız.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi