Çözüm Akademi Anadolu Lisesi 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında mezun olan öğrenciler için tören düzenlendi.

Çözüm Akademi Anadolu Lisesi’nde sosyal mesafeye uygun diploma töreni yapıldı. 2020 yılında yaşanılan Covid-19 salgını sebebiyle mezuniyet töreni yapamayan Çözüm Akademi Anadolu Lisesi, öğrencilerine tüm güvenlik tedbirlerini alarak maskeli ve mesafeli kısa bir diploma töreni düzenledi.

Diploma töreninde Çözüm Akademi Anadolu Lisesi 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Okul birincisi 12 B sınıfı öğrencisi Ümmü Bozkurt yaş kütüğüne ismini çakarak kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında okuluna, öğretmenlerine ve arkadaşlarına olan sevgisini dile getiren Ümmü Bozkurt 4 senenin sonunda okulundan ve arkadaşlarından ayrılmanın hüznü ve üniversiteye gidecek olmanın heyecanını aynı anda yaşadığını belirterek tüm arkadaşlarına sağlıklı huzurlu mutlu ve başarılı bir hayat geçirmeleri temennisinde bulundu.

4 yıl boyunca çalışkanlığı ve davranışlarıyla örnek bir öğrenci olduğu belirtilen Ümmü Bozkurt Çözüm Akademi Okulları Kurucusu Nihat Güner tarafından plaketle ödüllendirildi.

Okul binasında gerçekleştirdikleri diploma töreni ile ilgili bilgi veren Çözüm Akademi Okulları Kurucusu Nihat Güner şunlar söyledi; “Öğrencilerimizin okuldan uzak geçirdikleri 3 aydan sonra okula olan özlemlerini gidermek, diplomalarını vermek ve salgın sebebiyle uzak geçen günlerden sonra az da olsa onların yüzünü gülümsetebilmek adına okulumuzda sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde oldukça sade ve kısa bir diploma töreni gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz maskeleriyle ve sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde diploma törenimize katıldılar.

Okulda özlem gideren ve 4 yıllık emeklerinin sonucunda mezun olarak diplomalarını alan öğrenciler hatıra fotoğrafı çektirdi ve okul tarafından sunulan ikramlardan yiyerek diplomalarıyla birlikte okuldan ayrıldılar.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi