Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, sürekli görüşme halinde olduğu başkan yardımcısı Şevket Korkut'a ziyarete gelen bir kişinin sonrasında yapılan koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine tedbir amaçlı evde kendini izole etme kararı aldı.

Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Korkut'a 3 gün önce ziyarete gelip görüşen bir kişinin yurtdışına gitmek için yaptırdığı koronavirüs testi pozitif çıktı. Bu kişinin test sonucunu Şevket Korkut'a belirtmesinin ardından, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve özel kalem müdürü de evlerinde kendilerini bir hafta izole etme kararı aldı. Başkan Yardımcısı Korkut'un testinin negatif olması üzerine, başkan Esen görüşme yapılan kişiyle direkt temasta olmadığı için test yaptırmadı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Esen, zincirin üçüncü halkası olması nedeniyle tedbir amaçlı evde kendilerini izole etme kararı aldıklarını söyledi. Başkan Esen, "Tedbir amaçlı evdeyiz. Kimseyle temas etmeme dönemine girdik. Biz zincirin üçüncü halkasıyız ama yine de kendimizi bir haftalığına izole etme kararı aldık" dedi. DHA

Editör: Haber Merkezi