MHP Serik İlçe Teşkilatı Kongresi’nde seçime tek aday Osman Üstünmet’in listesi ile gidileceği bildirildi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleştirilecek ilçe kongre 20 Eylül Pazar günü saat 14.00’da Gündoğdu Düğün Salonu’nda yapılacak. 398 delegenin oy kullanacağı kongreye tek aday olarak gireceği belirtilen olan Osman Üstünmet son olarak MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Pazar günü yapılacak olan MHP Serik İlçe Teşkilatı Kongresi ile ilgili çalışmalar sürüyor. Kongrede sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarının hassasiyetle uygulanacağını belirtildi. Girişlere el dezenfektanı konulacağı, herkesin ateşinin ölçüleceği ve maske temin edileceği ifade edildi. Kongrede oy kullanma işleminin sırasıyla yapılacağı, delegelerin oy kullanmasından sonra sandık başında beklemeyecekleri bildirildi. Kongre seyircisiz şekilde listede adı bulunan delegelerin katılımıyla gerçekleşecek.

Genel Merkez ve MHP Antalya İl Başkanlığı oluru ile tek aday olarak seçime giren Osman Üstünmet, 1995-2000 yılları arasında Serik Ülkü Ocakları’nda başkan yardımcılı yaptı. Ülkücü siyasi hayatına daha sonra MHP Serik İlçe Yönetim Kurulu üyesi olarak 2005-2012 yılları arasında ilçe başkan yardımcısı olarak devem eden Osman Üstünmet, 2012’de yapılan Antalya MHP İl Kongresi sonucunda il yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Üstünmet, 2012-2016 yılları arasında MHP Antalya il başkan yardımcılığı görevi yaptı.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi