Milliyetçi Hareket Partisi Serik İlçe Teşkilatı Kongre’si Pazar günü 14.00’da yapılacak.

Serik Gündoğdu Düğün Salonu’nda yapılacak olan MHP Serik İlçe Teşkilatı Kongre’sinde Osman Üstünmet’in tek listesi ile gidilecek. 398 delegenin oy kullanacağı kongreye tek aday olarak gireceği belirtilen olan Osman Üstünmet son olarak MHP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İl Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştı.

Pazar günü yapılacak olan MHP Serik İlçe Teşkilatı Kongresi ile ilgili çalışmalar son aşamasına geldi. Salon hazırlıklarının bitmesi ile birlikte kongrenin yapılacağı Gündoğdu Düğün Salonu MHP’li delegeleri bekliyor olacak. Kongre günü özellikle istenen katılımcıların, sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına hassasiyetle uymaları. Kongrede koronavirüse yönelik her türlü tedbirin alındığı belirtildi.

14.00’da başlayacak olan Milliyetçi Hareket Partisi Serik İlçe Teşkilatı Kongre’sinde MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin mesajının okunması ve kısa konuşmalar sonrası seçimlere geçilecek. Kongrede seçimler dışında konuşma v e okumaların 30 dakika kadar sürmesi planlanmış. Oy kullanması beklenen 398 delegenin fazla sıra beklemeden oylarını kullanabilmeleri için salonda 5 sandık kurulacak.

Kongrede, girişlere el dezenfektanı konulacağı, herkesin ateşinin ölçüleceği ve maske temin edileceği ifade edildi. Kongrede oy kullanma işleminin sırasıyla yapılacağı, delegelerin oy kullanmasından sonra sandık başında beklemeyecekleri bildirildi. Kongre seyircisiz şekilde listede adı bulunan delegelerin katılımıyla gerçekleşecek.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi